BA┼×KAN AKHANSPOR'U YALNIZ BIRAKMADI 21.05.2016

Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Denizli Ömer ┼×ehit Ka─čan Kandemir 1. Amatör Küme’de mutlu sona ula┼čan Akhanspor’un gecesine kat─▒larak ┼čampiyonluk sevincine ortak oldu. Gürlesin, “Akhanspor büyük emeklerle mutlu sona ula┼čt─▒. Ba┼čar─▒lar─▒n─▒n devam─▒n─▒ dilerim” dedi.

Pamukkale Belediyesi, sporun ve sporcunun yan─▒nda olmaya devam ediyor. Denizli’de ┼×ehit Ömer Ka─čan Kandemir 1. Amatör Küme maçlar─▒ sonunda Denizli Süper Amatör Ligi’ne ç─▒kma ba┼čar─▒s─▒n─▒ gösteren Akhanspor, ┼čampiyonluk gecesi düzenledi. Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin de geceye kat─▒larak Akhansporlular’─▒n mutlulu─čunu payla┼čt─▒. Gecede bir konu┼čma yapan Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, “┼×ampiyon oldu─čunuz için sizleri kutluyorum. Bu ba┼čar─▒da as─▒l emek hocam─▒z, kulüp ba┼čkan─▒m─▒z ve futbolcular─▒n. Kulüp tarihinde ilk kez böyle bir ba┼čar─▒ elde edilmi┼č. Mutlu sona ula┼čt─▒─č─▒n─▒z için tebrik ediyoruz. Biz Belediyecili─či yol ve park yapmaktan ibaret olmad─▒─č─▒n─▒ biliyoruz. Biz her zaman vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n yan─▒nday─▒z.  E─čitim, cami ve kültür sanata da destek veriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak ‘Sporun ve sporcunun yan─▒nday─▒z’ slogan─▒yla hizmet ediyoruz. Mahallelerimize hal─▒ saha yap─▒yoruz. Biz ba┼čar─▒n─▒n yan─▒nday─▒z. Spor kötülüklerden uzakla┼čt─▒r─▒yor. Sadece futbol de─čil farkl─▒ bran┼člara da destek veriyoruz. Ba┼čar─▒y─▒ ödüllendirmek için yan─▒n─▒zday─▒z” dedi. Konu┼čman─▒n ard─▒ndan Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Akhanspor yönetiminin düzenledi─či törende kulübe destek sa─člayan ki┼či ve kurumlara plaketlerini verdi. Gecenin sonunda Gürlesin, Akhansporlularla hat─▒ra foto─čraf─▒ çektirdi.