BAŞKAN GÜRLESİN’DEN MUHTARLARA MÜJDE

10-05-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN MUHTARLARA MÜJDE

Pamukkale Belediyesi, Gökpınar Mahallesinde modern ihtiyaçlara uygun olarak yapımını tamamladığı muhtarlık binasını törenle hizmete açtı. Muhtarlık binasının mahalleye hayırlı olmasını dileyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde arsa sıkıntısı da yoksa muhtarlık binalarını yapmak istiyoruz. Mahalle muhtarlarımızın daha nezih ortamlarda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmeleri için bu yatırımı da önemsiyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde her alanda yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Modern bir Pamukkale İlçesi yolunda birçok projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘Çalışma arkadaşlarım’ dediği muhtarlara yönelik olarak da talep edilen ve istenilen muhtarlık binalarıyla ilgili yatırım atağı başlattı. İlk olarak Gökpınar Mahallesinde modern, ihtiyaçlara cevap veren lavabosu, mutfağı giriş odası ve makam odasıyla 40 metre karelik muhtarlık binası tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Gökpınar Mahallesi Muhtarlık binası açılış törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Belediye Meclis Üyeleri, Gökpınar Mahalle Muhtarı Kadir Özen, çok sayıda mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. Başkan Hüseyin Gürlesin’e muhtarlık binası için teşekkür eden Gökpınar Mahalle Muhtarı Kadir Özen, “Mahallemizde halkımıza hizmet anlamında uygun olan bir muhtarlık binası yoktu. Konuyu başkanımıza aktardığımızda çok olumlu karşıladı. Yer konusunda da sıkıntımız olmaması dolasıyla mahallemize, vatandaşlarımıza yakışır bir muhtarlık binasını sayın başkanımız kısa sürede tamamlayarak bizlere sundu. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

“MUHTARLIK BİNALARI YAPACAĞIZ”

Gökpınar Mahallesine kazandırdıkları muhtarlık binasının hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürlesin ise, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İnşallah muhtarlığımız güzel hizmetlere vesile olsun. Pamukkale Belediyesi olarak bütün muhtarlarımızın bir yeri olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bir kurumsal kimliktir. Vatandaşımızın muhtara ulaşabileceği ve derdinin sıkıntılarını anlatabileceği, giderilmesi konusunda çalışma yapılacak donanıma sahip muhtarlık binalarına ihtiyaç var. Muhtarlık binası sıkıntılı olan, arsa konusunda sorun olmayan her mahallemizde muhtarlıklarımızı biz yapmak istiyoruz. Pamukkale Belediyemize yakışan, muhtarlığımıza yakışan, ülkemize ve devletimize yakışan bir bina olmasını istiyoruz. İlk olarak Gökpınar Mahallemize de kazandırdığımız muhtarlık binası bir örnektir. Yeni yapılacak muhtarlık binalarımızı da ihtiyaçlara göre kriterlere dikkate alarak yapacağız. Muhtarlık binamız mahallemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Gürlesin, protokol üyeleri ve çok sayıda mahalle muhtarlarıyla birlikte açılış kurdelesini keserek binayı törenle hizmete açtı.