PAMUKKALE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

06-05-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

İlçede 68 mahallede dev yatırımlara imza atan Pamukkale Belediyesi, çalışmalarına destek katmak amacıyla araç filosunu büyütmeye devam ediyor. Özellikle üst yapı çalışmaları başta olmak üzere bir çok alanda kullanılacak kazıcı ve yükleyici olarak görev yapacak 2 adet kepçe,  aparatları ile birlikte 375 bin lira maliyetle araç filosuna dahil edildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede 68 mahallede üst yapıdan çevre düzenlemelerine ve vatandaş odaklı hizmetlere kadar geniş bir yelpazede başlattığı hizmet atağına devam ediyor. Bu kapsamda hizmetlerin aksamadan vatandaşa ulaştırılması, yapılan çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulması anlamında ihtiyaç duyulan araçlarda satın alınarak araç filosuna katılıyor. 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da onlarca araç filoya dahil edilerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. Pamukkale Belediyesi son olarak Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarında kullanılması için kazıcı ve yükleyici görevini yapan iki adet kepçeyi toplam 375 bin lira bedelle araç filosuna kattı. Üst yapıda onlarca mahallede yürütülen çalışmalara yeni alınan kepçelerde destek verecek.

“VATANDAŞA EN İYİ HİZMET İÇİN YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR”

Son 3 aylık dönemde Belediye hizmetlerinde kullanmak üzere onlarca aracı filoya katarak halkın hizmetine sunduklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde asfalttan kaldırıma, park bahçelerden yeşil alanlara, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yapısal dev yatırımlara, yani tüm alanlarda hızla çalışmaya devam ediyoruz. İlçe halkımıza en iyi hizmeti eksiksiz sunmak amacıyla da araç parkuruna yönelik yatırımlarımız sürüyor. Son 3 aylık süreçte 17 aracı 2 milyon liralık yatırımla bünyemize katmıştık. Şimdi de üst yapı başta olmak üzere birçok alanda ilçemizde hizmet verecek kazı ve yükleyici görevini yapan iki adet kepçeyi de teşvikten de yararlanıp KDV’den muaf olarak satın alıp, halkımızın hizmetine sunduk. Takviye olarak aldığımız son araçlarımızla birlikte halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.