BAŞVURULAR 3 MAYIS'A KADAR ALINACAK

28-04-2016

BAŞVURULAR 3 MAYIS'A KADAR ALINACAK

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nin 3.’sü Mayıs ayı içinde yapılacak. “İlkbahar 2016” adıyla gerçekleştirilecek olan halı saha futbol turnuvasına başvurular 3 Mayıs tarihine kadar yapılabilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleneksel hale gelen turnuvamıza katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. Tüm gençlerimizi turnuvamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından 2015 yılında 2 kez yapılan “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nde heyecan yeniden başlıyor. “İlkbahar 2016” adıyla Mayıs ayı içinde gerçekleştirilecek olan turnuvanın başvuruları alınmaya başladı.

SON BAŞVURU 3 MAYIS’A KADAR

Pamukkale ilçe sınırları içinde yer alan 68 mahalleden en çok 2’şer takımın katılabileceği “Pamukkale’de Futbol Şöleni-İlkbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”na son başvurular 3 Mayıs Salı günü mesai saati bitimine kadar alınacak. Turnuvanın şartları ve gerekli olan evrakları ise Pamukkale Belediyesi’nin www.pamukkale.bel.tr resmi internet adresinden ulaşılabilecek. Turnuvaya katılacak olan takımlar hazırladıkları 10 kişilik takım listesini bağlı bulundukları mahalle muhtarına onaylattıktan sonra Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’nın 2. Katında bulunan Kültür Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Turnuvanın kura çekiminin 4-5 Mayıs’ta yapılması planlanıyor. “Pamukkale’de Futbol Şöleni-İlkbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası” maçları Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan halı sahalarda oynanacak.

HAYDİ GENÇLER TURNUVAYA

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale getirdikleri futbol şöleni için Pamukkalelilere çağrıda bulundu. “Takımınızı kurun, heyecana katılın” çağrısında bulunan Gürlesin, “2015 yılı içinde ilkbahar ve sonbahar olmak üzere 2 kez halı saha futbol turnuvası düzenledik. 2 milyon liralık yatırımla büyük çoğunluğunu tamamladığımız halı sahalarda oynanacak olan turnuva maçlarının centilmence geçmesini diliyorum. Belirlenen tarihe kadar takımlarımızın başvurularını yaparak bu büyük heyecanda yer almalarını bekliyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak her konuda halkımız için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.