PAMUKKALE BELEDİYE MECLİSİ’NDE SEÇİM HEYECANI YAŞANDI

05-04-2016

PAMUKKALE BELEDİYE MECLİSİ’NDE SEÇİM HEYECANI YAŞANDI

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk bileşiminde görev süreleri dolan meclis başkan vekili, katip üye, encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin yeniden seçimi gerçekleştirildi. Meclis içinden yeniden üyelerin belirlendiği seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, görevlere seçilen meclis üyelerine başarılar diledi.

Pamukkale Belediye Meclisi Nisan ayı ilk bileşimini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında gerçekleştirdi. Oturumda ise gündemde seçimler vardı. Görev sürelerinin dolması nedeniyle kapalı oylamayla Meclis 1. Başkanvekili, Meclis 2. Başkanvekili, asıl ve yedek katip üye ve Encümen üye seçimi yapıldı. Açık oylamayla ise 5 komisyonun üyeleri belirlendi.

MECLİSTE O İSİMLERE GÖREV

Kapalı oylama ile gerçekleşen seçimlerde Meclis 1. Başkan Vekili olarak Mehmet Ali Haluk Değirmenci, Meclis 2. Başkan Vekili Adnan Kaya, Meclis Asıl Katip Üyeliğine Nihat Akın ve Sibel Doğruöz, Meclis Yedek Katip Üyeliğine Kadir Erken, Aynur Akdemir, Encümen Üyeliğine ise; Kadir Erken, Sibel Doğruöz, Aynur Akdemir seçildi. Açık oylama ile yapılan seçimlerde ise, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine Alpaslan Albay, Muharrem Özen, İbrahim Çelebioğlu, Mustafa Çallıca, Erdoğan Er seçildi. İmar Komisyonu üyesi ise; Nihat Akın, Turgut Özkan, Hüseyin Karadeniz, Osman Bartal, Yasin Çatalok oldu. İdari ve Diğer İşler Komisyonu üyeliğine Hüseyin Kaya, Mehmet Ali Yılmaz, Kadir Keskin, Oral Baş, Server Munis seçildi. Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi ise; Arif Özeren, Fahrettin Göksu, Süleyman Gedik, Mehmet Cansever, Ali Şapma oldu. Engelliler Komisyonu Üyeliğine İbrahim Çelebioğlu, Turgay Besim, Arif Özeren, Ayşe Niğan Nazlım, Ali Şapma seçildi.

“HAYIRLI OLSUN”

Pamukkale Belediyesi’nin 2. yılını tamamladığını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, “İkinci yılımızı geride bıraktık. Tüm eksiklikleri tamamlanmış, modern bir Pamukkale yolunda ilerleyişimiz devam ediyor. 68 mahallemizin tamamında yatırımlarımızla, ‘Merkezde ne varsa en uç noktada o olacak’ düsturu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eserlerimiz bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Dönemimiz sonunda inşallah ortaya çıkan fotoğrafa baktığımızda Pamukkale İlçemizin geldiği noktayı hep birlikte görmüş olacağız. Görev süreleri dolması nedeniyle Meclisimiz nisan ayı ilk bileşiminde yaptığımız seçimlerle Meclis 1. Başkanvekili, Meclis 2. Başkanvekili, asıl ve yedek katip üye ile Encümen üye ve komisyon üyelerini belirledik. Seçimlerle belirlenen Meclis Üyelerimize görevlerinde başarı diliyorum. Şahsım olarak tüm personelimiz ve Meclis Üyelerimizle birlikte Pamukkale İlçemize, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz” dedi.