BAŞKAN GÜRLESİN PAܒLÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

04-03-2016

BAŞKAN GÜRLESİN PAܒLÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak hayata geçirdiği “İkametgahını Taşı Biletlerini Kap” kampanyasında çekilişle ödül kazanan öğrencilere düzenlenen törenle ödüllerini verdi. Üniversite öğrencilerine yönelik ikametgah noktasında bu yılda çalışmanın yürütüleceğini belirten Başkan Gürlesin, tören sonrası öğrencilerle başta belediye çalışmaları olmak üzere birçok konuda sohbet etti.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırlarında yer alan Pamukkale Üniversitesi’nin öğrencilerine yönelik “İkametgahını Taşı Biletlerini Kap” isimli kampanyasında ikametgahını Pamukkale İlçesine taşıyıp ödül kazanan öğrenciler çekilişle belirlenmişti. Pamukkale Belediyesi ile PAÜ’lü öğrenciler arasında sosyal bir bağ kurmak, Pamukkale Belediyesi’nin hizmetleri noktasında ilçede nüfusun reel olarak belirlenmesi amacıyla hayata geçen projede ödül kazanan öğrencilere 5 tablet, 5 telefon ve 2 gün termal otelde konaklamayı içeren ödülleri gerçekleştirilen etkinlikle verildi. Pamukkale Üniversitesi kampüsü karşısında bulunan Kahve Ateşi Kafede gerçekleşen etkinliğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, ödül kazanan öğrenciler ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Başkan Gürlesin, etkinlik öncesinde ilk olarak öğrencilerle bir bir tanışarak, sohbet etti. 2015 Aralık ayında başlatılan ve 31 Aralık 2015 tarihinde son bulan kampanya kapsamında ikametlerini Pamukkale İlçesi’ne taşıyan tüm öğrencilere anında 5 sinema giriş, 5 teleferik biniş bileti ödül olarak verilmişti.

“İKAMETGAH PROJEMİZ DEVAM EDECEK”

Kampanyaya katılarak adresini taşıyan tüm öğrencilere teşekkür eden Başkan Gürlesin, hediye kazanan tüm öğrencileri kutlayarak, tablet ve bilgisayarları güle güle kullanmalarını, tatilde gönlünce eğlenmelerini diledi. Bu yılda ikameti taşıma kampanyasına devam edeceklerini hatırlatan ve tüm öğrencileri kampanyaya davet eden Başkan Gürlesin, “Yaklaşık 45 bin öğrenci kapasitesi ile Pamukkale Üniversitemiz, ilçe sınırlarımız içinde yer almakta. Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu, ülkemizin çeşitli noktalarından ilimize, ilçemize gelmekte. Hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile birincil amacımız Pamukkale Üniversitesi’nden okuyan üniversite öğrencilerimizle sosyal bir bağ kurmak, temas kurmak, diyaloğu artırmak. Yani ortak bir platformda buluşmak. İkincil amacımızda 331 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Böylelikle hizmetin daha etkin ve aktif bir şekilde sunulması amacı taşıyoruz. Kampanya çerçevesinde sosyal ve kültürel anlamda öğrencilerimize çok güzel ödüller sunduk. Yaptığımız çekilişle de ödül kazanan öğrencilerimizi belirledik. Bugünde ödüllerini vereceğiz. Ödül kazanan öğrencilerimize tebrik ediyoruz. İnşallah 2016 yılının Aralık ayında yine kampanyamızı yineleyeceğiz. O dönemde yine öğrencilerimizin yoğun ilgisini bekliyoruz” dedi.

“TÖRENLE ÖDÜLLERİNİ ALDILAR”

Konuşmaların ardından Başkan Gürlesin ve Meclis üyeleri ödül kazanan öğrencilere ödüllerini teslim etti. Ödül töreni sonrası Başkan Gürlesin, üniversiteli öğrencilerle sohbet etti, Belediye çalışmaları başta olmak üzere birçok konuda çalışmalarını anlattı, öğrencilerin sorularına yanıt verdi.