PAMUKKALE BELEDİYESİ 15 ARACI FİLOSUNA KATTI

18-02-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ 15 ARACI FİLOSUNA KATTI

Pamukkale Belediyesi, ilçede bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmaları noktasında vatandaşa hizmeti eksiksiz götürmek için araç filosunu büyütmeye devam ediyor. Son olarak 1,5 milyon liralık bir yatırımla toplam 15 araç filoya katılarak halkın hizmetine sunuldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 331 bin nüfuslu ilçede hizmetin eksiksiz ve hızlı bir şekilde sunulması için araç alımlarına devam ettiklerini söyledi.

Pamukkale Belediyesi, en iyi hizmeti vatandaşa eksiksiz sunmak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. İlçenin 68 mahallesinde dev yatırımlara imza atan Pamukkale Belediyesi, çalışmalarına destek katmak amacıyla araç filosunu büyütüyor.Son olarak Pamukkale Belediyesi; 1,5 milyon liralık yatırımla Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 15 aracı filosuna kattı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye otopark yerleşkesi içerisinde yeni alınan araçları inceleyerek, bilgiler aldı. Gerçekleştirilen yatırımla 1 toprak silindir, 6x4 çekici TIR, 1 adet dorse, 1 sulama aracı, 1 tanker, 1 adet ağaç budama aracı, 1 trafik levha çakma aparatı, 2 adet tuz serpme ekipmanı, 3 adet kar bıçağı, gezici vezne, engelli vatandaşlara hizmet ve diğer işlerde kullanılmak üzere 3 adet minibüs, çöp taksi olarak kullanılacak bir kamyonet, cami temizleme, bebek seti dağıtımı ve gıda paketi dağıtımında kullanılmak üzere 3 adet ticari araç alındı.

“PAMUKKALE EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

“Pamukkale’de yaşamak ayrıcalık olacak” diyerek çıktıkları hizmet yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, daha güzel bir Pamukkale için yatırımlara aralıksız devam ettiklerini vurguladı. Pamukkale İlçesi’ne en iyi ve en güzel hizmeti eksiksiz götürmek için çalıştıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemizde asfalttan kaldırıma, park bahçelerden yeşil alanlara, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yapısal dev yatırımlara, yani tüm alanlarda hızla çalışmaya devam ediyoruz. Bir bir yatırımları gerçekleştirerek hizmet yolunda ilerliyoruz. İlçe halkımıza en iyi hizmeti eksiksiz sunmak amacıyla da araç parkuruna yönelik yatırımlarımız sürüyor. Son olarak 1,5 milyon liralık bir yatırımla 15 aracı bünyemize kattık. Fen İşlerinden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne kadar bu araçlarımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı noktasında yürüttüğümüz birçok çalışmaya da aldığımız araçlarla destek olacağız. Amacımız halkamızı daha fazla hizmet etmek. Eksiklerimizi gördükçe araç alımı devam edecek. Araçlarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.