PAMUKKALE’YE İKAMETGAHI TAŞIDILAR ÖDÜLÜ KAPTILAR

09-02-2016

PAMUKKALE’YE İKAMETGAHI TAŞIDILAR ÖDÜLÜ KAPTILAR

Pamukkale Belediyesi’nin Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak hayata geçirdiği “İkametgahını Taşı Biletlerini Kap” kampanyasında ödül kazanan öğrenciler çekilişle belirlendi. Adresini taşıyan tüm öğrencilere 5 sinema giriş, 5 teleferik biniş biletinin verildiği kampanyada Başkan Hüseyin Gürlesin’in yaptığı çekilişle akıllı telefon, tablet ve termal otelde 2 gün konaklamayı içeren ödüller ise sahiplerini buldu.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırlarında yer alan Pamukkale Üniversitesi’nin öğrencilerine yönelik “İkametgahını Taşı Biletlerini Kap” isimli kampanyasında ödül kazanan öğrenciler çekilişle belirlendi.  Pamukkale Belediyesi ile PAÜ’lü öğrenciler arasında sosyal bir bağ kurmak önceliği ile başlatılan kampanyanın ikinci amacı ise Pamukkale Belediyesi’nin hizmetleri noktasında ilçede nüfusun reel olarak belirlenmesi. 2015 Aralık ayında başlatılan ve 31 Aralık 2015 tarihinde son bulan kampanya kapsamında ikametlerini Pamukkale İlçesi’ne taşıyan tüm öğrencilere anında 5 sinema giriş, 5 teleferik biniş bileti ödül olarak verilmişti.

ÇEKİLİŞLE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ayrıca başvuranlar arasında bizzat Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in kendisinin yaptığı çekilişle 5 kişiye Karahayıt’ta 5 yıldızlı termal otelde 2 gün konaklama, 5 kişiye tablet bilgisayar, 5 kişiye akıllı telefon ödülünün sahipleri belli oldu. Başkan Gürlesin’in yaptığı çekilişle akıllı telefon ödül kazanan öğrencilerin isimleri şöyle, “Emre Karaçay, Mustafa Selman Bakır, Göksu Pılsım, Muhammed Fatih Demir, Evren Aydın.”Tablet bilgisayar kazanan öğrenciler ise, “Durmuş Erol, Özlem Bilmez, Mustafa Arıcı, Ümit Yusuf Erdem, Aslı Uçar” olarak çekilişle belirlendi.Karahayıt’ta 5 yıldızlı otelde 2 gün konaklama kazanan öğrencilerin isimleri ise şöyle, “Ahmet Yücelen, Fatıma Tül Zehra Tuna, Gökhan Yılmaz, Emrah Duman, Furkan Kansu.”

“KAMPANYA YENİDEN BAŞLAYACAK”

Kampanyaya katılan tüm üniversite öğrencilerine teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaklaşık 45 bin öğrenci kapasitesi ile Pamukkale Üniversitemiz, ilçe sınırlarımız içinde yer almakta. Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu, ülkemizin çeşitli noktalarından ilimize, ilçemize gelmekte. Hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile birincil amacımız Pamukkale Üniversitesi’nden okuyan üniversite öğrencilerimizle sosyal bir bağ kurmak, temas kurmak, diyaloğu artırmak. Yani ortak bir platformda buluşmak. İkincil amacımızda 331 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Böylelikle hizmetin daha etkin ve aktif bir şekilde sunulması amacı taşıyoruz. Kampanya çerçevesinde sosyal ve kültürel anlamda öğrencilerimize çok güzel ödüller sunduk. Yaptığımız çekilişle de ödül kazanan öğrencilerimizi belirledik. Ödül kazanan öğrencilerimize tebrik ediyoruz. İnşallah 2016 yılının Aralık ayında yine kampanyamızı yineleyeceğiz. O dönemde yine öğrencilerimizin yoğun ilgisini bekliyoruz” dedi.