BAŞKAN GÜRLESİN’DEN MÜJDE! İLÇEDE İNTERNET ÜCRETSİZ OLACAK

04-02-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN MÜJDE! İLÇEDE İNTERNET ÜCRETSİZ OLACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçesi’nde başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara müjde verdi. Kentte belirledikleri birçok noktada ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunacaklarını belirten Başkan Gürlesin, alt yapı kurulumu ile ilgili çalışmaları başlattıklarını duyurdu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bilinir belediyecilik hizmetleri ve yatırımlarının yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek oluyor. Başkan Gürlesin’in, 2016 yılında hayata geçecek 16 vizyon projesi içerisinde sosyal projelerde öne çıkıyor. O yatırımlardan birisi de başta gençler olmak üzere ilçede tüm vatandaşlara müjde niteliğinde. Kentte belirledikleri birçok noktada ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunacaklarını belirten Başkan Gürlesin, alt yapı kurulumu ile ilgili çalışmaları başlattıklarını duyurdu.Kısa zamanda Pamukkale Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek projeyle,  ücretsiz kablosuz internet sayesinde vatandaşlar şehrin birçok noktasında telefon bilgisayar ve benzeri cihazları kullanarak internet ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecek.

“HALKIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ”

Pamukkale İlçesi’nde her alanda hizmet odaklı olarak yatırımları, çalışmaları hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, “22 aylık dönemimizde yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle önemli bir mesafe aldık. İlçemizde 68 mahallemize hizmet odaklı dokunduk.  Dönemimiz içerisinde de inşallah ortaya çıkan eserlerimizle modern bir Pamukkale’nin fotoğrafını ortaya çıkarmış olacağız. Ayrıca sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veriyoruz. Bu anlamda ilçemizde önemli ve örnek çalışmalara imza attık. Onlardan birisi de 2016 yılı içerisinde hayata geçireceğimiz ve geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştığımız 16 vizyon proje içerisinde yer alan ücretsiz kablosuz internet hizmeti olacak. Modern çağın gereklerine göre insan refahını düşünerek yenilikleri hayata geçiriyoruz. Günümüzde teknoloji hızla ilerliyor. Biz de kent olarak bu gelişime ayak uydurmalıyız. Bilgi kaynağı olan ve iletişimden, insanların birçok işlemini üzerinden yapabildiği internet, günümüzde artık vazgeçilmezler arasında. Biz de gençlerimize, vatandaşlarımıza her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçemizde ücretsiz internet hizmeti vermeye başlayacağız. Halkımızın ortak kullanım alanlarında hayat şartlarını daha da kolaylaştırmak adına böyle bir çalışma yapacağız. Alt yapısı ile ilgili çalışmalarımız başladı. İstasyonları nereye koyacağımız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah kısa zamanda başta gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımıza ücretsiz kablosuz internet hizmetini sunmuş olacağız” dedi.