BAŞSAVCI ALPER’DEN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

03-02-2016

BAŞSAVCI ALPER’DEN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. Başkan Gürlesin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ikili sosyal alanlar başta olmak üzere ortak çalışmalar ve projeler noktasında görüş alışverişinde bulundu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz günlerde Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’e nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Başsavcı Alper’de Başkan Gürlesin’e iadeyi ziyaret de bulundu. Başkan Gürlesin, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’i karşılayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Pamukkale Belediyesi’nin hem yatırım noktasında hem de sosyal çalışmalar noktasında başarılı hizmet sunduğunu aktaran Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper, “Yeni kurulmuş bir belediye olmasına rağmen Pamukkale Belediyesi’nin ortaya koyduğu hizmetler takdire şayan. Pamukkale Belediyesi’nin yatırımlar ve sosyal projeler gibi birçok konuda örnek çalışmalara imza attığını görüyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

“EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Pamukkale İlçesi’nin 331 bin nüfusla Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda olduğunu aktaran Başkan Hüseyin Gürlesin ise, “Ayrıca 26 ilden daha büyük bir konumdayız. Bir uçtan bir uca 70 kilometrelik bir alana ve zor bir coğrafyaya sahibiz. Modern bir Pamukkale İlçesi yolunda yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Yeni kurulmuş bir belediyeyiz ancak, kuruluş aşamasını çok hızlı aşan hizmet odaklı çalışan bir belediyeyiz. 2016 yılında da 100 milyon liralık bir yatırımla 16 vizyon projemizi hayata geçireceğiz. Dönemimiz içerisinde inşallah ortaya çıkan eserlerle ilçemizde büyük bir değişim ve dönüşümü sağlamış olacağız. Ayrıca hizmet odaklı olarak birçok kamu kurum ve kuruluşuyla protokoller imzalayarak belediyemizin kaynaklarını da devreye sokup halkımıza hızlı ve etkin hizmeti götürme çabasındayız” dedi.

Ziyarette Başkan Gürlesin ve Cumhuriyet Başsavcısı Alper, sosyal alanlar başta olmak üzere ortak çalışmalar ve projeler noktasında sohbet etti.