PAMUKKALE BELEDİYESİ HİZMETLERİNDEN VATANDAŞ MEMNUN

27-01-2016

PAMUKKALE BELEDİYESİ HİZMETLERİNDEN VATANDAŞ MEMNUN

Pamukkale Belediyesi, ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek, eksiklikleri belirlemek, halkın taleplerini almak için yaptığı “Memnuniyet Anketi” sonuçlandı. 68 mahalle de yüz yüze gerçekleştirilen 1400 vatandaşın katıldığı ankette Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarından yüzde 76 oranında memnuniyet çıktı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  ‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak’ sloganıyla çıktıkları hizmet yolunda en iyi hizmeti ilçe halkına ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi kurucu Başkan Hüseyin Gürlesin’in yönetiminde 22 aylık dönemi tamamladı. 320 bin nüfuslu Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda yer alan Pamukkale’de kuruluş çalışmalarını kısa zamanda tamamlayan Başkan Gürlesin, üst yapıdan park ve yeşil alanlara, sosyal belediyecilik çalışmalarından dev yatırımlara birçok çalışmayı hayata geçirdi. İlçede 68 mahallenin tamamına belirlenen programlar çerçevesinde ve ihtiyaçlar noktasında yatırım atağı sürüyor. Dokuzkavaklar Semt Hastanesi’nin inşasından Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin yapımına, katlı otopark ve üst geçitlere önemli özel projeler ise bir bir vücut buluyor. Pamukkale Belediyesi, iki yıllık dönemi değerlendirmek, ilçe halkına in iyi hizmeti sunmak, var olan eksiklikleri tespit edip çözüme kavuşturmak noktasında “Memnuniyet Anketi” yaptı. “Genel olarak Belediyemizin çalışmalarından ne derece memnunsunuz?”, “Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in halka yaklaşım ve çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?”, “Pamukkale Belediye çalışanlarının halka yaklaşım ve çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?” gibi 6 soru vatandaşlara yöneltildi. 68 mahalle de yüz yüze gerçekleştirilen 1400 vatandaşın katıldığı ankette Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarından yüzde 76 oranında memnuniyet çıktı.

“EN İYİ EN GÜZEL HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Anket sonuçlarında ortaya çıkan memnuniyet oranın teşvik edici olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Belediye olarak iki yılımızı tamamlamak üzereyiz. Belediye olarak ortaya koyduğumuz hizmetlerin, yatırımların, sosyal belediyecilikte de ortaya koyduğumuz projelerin örnek olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımız bizlere 30 Mart yerel seçimlerinde bir emanet verdi. Bu emanetin hakkını en iyi şekilde vermek içinse zaman mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Biz halkımıza ‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak’ demiştik. Bu anlamda modern bir Pamukkale İlçesi yolunda yatırım atağımız hız kesmeden sürecek. İnşallah dönemimiz içerisinde 68 mahallemizin birçok ihtiyacını gidermiş olacağız. Ortaya çıkan anket sonuçları da çalışmalarımızı teşvik edici. İnşallah bu memnuniyet oranları, yatırımlarımız sonucu eserlerimiz ortaya çıktıkça,  sosyal projelerimizi hayata geçirdikçe daha da artacağını düşünüyorum. İlçemize en iyi hizmeti sunmak noktasında durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.