BAŞKAN GÜRLESİN BELEDİYE PERSONELİYLE BULUŞTU

25-01-2016

BAŞKAN GÜRLESİN BELEDİYE PERSONELİYLE BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye personeliyle bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar, projeler hakkında bilgiler verdi. Pamukkale İlçesi’ne en iyi hizmeti vermek için hep birlikte el ele aralıksız çalışmaya, yatırımları hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Gürlesin, “Ortaya çıkan eserler hepimizin başarısıdır. Belediyemizin her kademesinde yer alan arkadaşlarımızla birlikte modern bir Pamukkale İlçesi yolunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye personeliyle bir araya geldi. Belediye yemekhanesinde gerçekleştirilen toplantıda Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya’da hazır bulundu. Belediye personelinin çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini de alan Başkan Gürlesin, 2016 yılı başta olmak üzere hayata geçecek, planlanan yatırımlarla ilgili de bilgi verdi. “Ortaya çıkan eserler tüm Pamukkale Belediyesi çalışanlarının ortak başarısıdır” diyen Başkan Gürlesin, şunları söyledi, “Pamukkale İlçemiz 320 bin nüfusuyla bir uçtan bir uca 70 kilometreyi bulan uzunluğu ile ilimizin en büyük ilçesi. Pamukkale İlçemiz 24 ilden daha büyük bir durumda. Vatandaşlarımızın bize verdiği görev doğrultusunda 22 aydır ilçemize bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla belediyemizde görevli tüm personelimizle hizmet veriyoruz. ‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak’ sloganıyla çıktığımız bu yolda ardı ardına yatırımları hayata geçiriyor, geleceği planlıyoruz. 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında ve dönemimiz boyunca yoğun bir çalışma takvimi ve yatırım atağı ile birçok projeyi inşallah birlikte hayata geçireceğiz.”

“HASTANE VE OTOPARK YAPACAĞIZ”

68 mahalle de üst yapı hamlesinin devam edeceğini belirten Başkan Gürlesin, dev projeleri de bir bir hayata geçireceklerini vurgulayarak, “Şehir merkezinin en acil ihtiyaçlarından birisi olan otopark konusunda ciddi bir yatırım atağına çıkıyoruz. İki ayrı noktada yapacağımız katlı otoparkların inşasına başlayacağız. Bu arada 4 üst geçit yaparak yaya ve trafik güvenliğine katkı koyacağız. Projesi tamamlanan Dokuzkavaklar Semt Hastane binasının inşasını Pamukkale Belediyesi olarak biz yapacağız. Bölgemize hitap edecek olan bu yatırımın tamamlanması ile sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet ilçemizde başlamış olacak. Ayrıca Bağbaşı’na Denizli’nin en iddialı projelerinden birini yapımına başlıyoruz. Toplam maliyeti 40-50 milyon lirayı bulması beklenen Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’ni halkımızın hizmetine sunacağız. Yine bütçemizden ilçemizde bulunan okullarımızın fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi, okullarımızın eksikliklerinin tamamlanması noktasında atağımız sürecek” dedi.

Özveriyle çalışan tüm belediye personeline teşekkür eden Başkan Gürlesin, “Tüm çalışanlarıyla Pamukkale Belediyesi ailesi olarak durmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.