BAŞKAN GÜRLESİN’DEN YENİ YILDA DA BEBEĞİ OLAN ÇİFTLERE HEDİYE

13-01-2016

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN YENİ YILDA DA BEBEĞİ OLAN ÇİFTLERE HEDİYE

Pamukkale Belediyesi, geçen yıl hayata geçirdiği sosyal projeyle yeni bebeği olan çiftlere 2016 yılında da bebek seti ulaştırmaya devam edecek. Bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı bir çanta ve battaniye ailelere hediye ediliyor. 2015 yılında 3000 ailenin adreslerine hediyeler ulaştırıldı. Adres değişikliği veya evlerinde bulunamayan ailelere ise ulaşılarak hediyeleri verilmeye devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016 yılında da bebeği olan tüm ailelerin o mutlu anlarını paylaşmak için hediyelerin verilmeye devam edeceğini söyledi.

Pamukkale Belediyesi, 2015 yılında sosyal belediyecilik anlamında birçok güzel örneğe imza atarak örnek olmayı başarmıştı. O projelerden birisi de ilçede ikamet eden ve yeni bebeği olan çiftlerin, o mutluluk anlarına ortak olunarak bir bebeğin ihtiyaç duyduğu malzemeler, battaniye ve annenin gündelik yaşamında kullanacağı modern bir çantanın hediye edilmesi oldu. Pamukkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ekipleri ilçede yaşayan ve yeni bebekleri olan istisnasız tüm çiftleri bir bir ziyaret ederek, hediyeleri ulaştırdı. Pamukkale İlçesi’nde 2015 yılında 3969 bebek dünyaya geldi. Ekipler 3000 bin aileye hediyeleri ulaştırdı. Ancak adres değişikliği yapan veya ziyaret noktasında evlerinde bulunamayan ailelere ise yine bir bir ulaşılarak hediyeleri verilmeye devam ediyor. Evlerinde bulunamayan ailelerin kapılarına not bırakılarak, geri dönülmesi isteniyor.

2016 YILINDA DA PROJE DEVAM EDİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaları yürüttüklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yönetim tarzımız gereği olarak emanetini üstlendiğimiz hemşerilerimizin bilinir belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Belediye olarak eğitimden sağlığa, kültürden sanata ve sosyal çalışmalara her alanda varız. Bizler ilçemizde bu sevgi dolu samimiyet ortamını hazırlamak, gelecek nesillere daha güçlü bir Pamukkale bırakmak için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın memnuniyetine yönelik birçok sosyal projeyi hayata geçirdik. O çalışmalarımızdan bir tanesi de yeni bebeği olan ailelerimizi ziyaret ederek bebek seti hediye etmemiz oldu. Burada amacımız çiftlerimizin o mutlu anlarına ortak olmak. Anne bebek setini, 2016 yılında da bebek sahibi olan tüm çiftlerimize ulaştıracağız. Yine o ailemizin Pamukkale Belediyesi olarak yanında olduğumuzu göstereceğiz. Çiftlerimize çocuklarıyla birlikte mutluluklarının daim olmasını diliyorum” dedi.