Ekonomi Bakanı Zeybekci, Pamukkale Belediyesi'nde

03-08-2014

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Pamukkale Belediyesi'nde

Bakan Zeybekci'yi, belediye girisinde Baskan Gürlesin, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, AK Parti I Baskani Avni Örki, Pamukkale Belediyesi Baskan Yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli ile çok sayida belediye çalisani karsiladi. Bakan Zeybekci, herkesle tek tek tokalasrak yogun ilginin de etkisiyle belediye binasina 10 dakikada zor girebildi. Ilgiden bir hayli memnun olan Bakan Zeybekci, tüm odalari dolasarak çalismalarinda kolayliklar diledi. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Bakan Zeybekci'nin ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirdi. Denizli'de 2004'de belediyecilikte ciddi bir degisim dönüsüm yasanmaya basladigini ifade eden Baskan Gürlesin, konusmasini söyle sürdürdü: -DEGISIMI DÖNÜSÜMÜ SIZ BASLATTINIZ BIZ DEVAM ETIRECEGIZ' ?Sizlerle baslayan degisim ve dönüsüm, desteginizle devam ediyor. Sizler o zorlu dönemde degisim ve dönüsümün temelini attiniz. Bizlerde basta büyüksehir belediye baskanimiz Osman Zolan olmak üzere sehir merkezindeki bu güzelliklere yenilerini ekleyecegiz. Milletin hizmetkari olmak için sizlerin emanetine de sahip çikarak birlikte güzel projelere imza atacagiz. Bize güvenerek göreve getiren ve bu emaneti bizlere veren halkimiza tesekkür ediyorum. Bu emanetin karsiligini Denizli Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zolan, Merkezefendi Belediye Baskanimiz Muhammed Subasioglu ve Pamukkale Belediye Baskani olarak ben, en iyi sekilde vererek Denizlimizi çok daha güzel yerlere getirmeyi düsünüyoruz. Bu düsüncelerimizin temelinde ise sizler varsiniz. Bunun için sizlere de çok çok tesekkür ediyorum. Bu güzelliklere, bakanimiz, milletekillerimiz, belediye baskanlarimiz, meclis üyelerimiz ve çalisnalarimizla yenilerini eklemeyi düsünüyoruz. Allah'in izniyle de bunu basaracagiz. Ben tekrar belediyemize hosgeldiniz diyorum.' -BELEDIYECILIK BISIKLETE BINMEK GIBIDIR- Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci de, ziyarette yaptigi konusmada belediyeciligin vatandaslara hizmet etmekteki önemine isaret etti. Bakan Zeybekci, söyle dedi: 'Bizler hizmet seferberliginin erleri olarak milletmize hizmet etmek için yola çiktik. Her birimiz bu hizmet kervaninin bir yerlerinde oldu. Allah'a sükürler olsun nasil Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan 1994'de o pisligin içinden Istanbul'u alip dünya baskenti olmasi noktasinda çalismissa, bizler de ondan aldigimiz belediyecilik anlayisiyla 2004'de Denizlimizde birlikte bir hareket baslattik. O harekette Denizli hak ettigini alacak, Denizli vizyon kent olacak ardindan da dünya kenti olacak dedik. Çok sükür bugün geldigimiz noktada söylediklerimizi gerçeklestirdik. Bugün belki dünyaya örnek olacak hale geldi. Görevimiz geregi dünyanin her yerinde oluyoruz. Hamd olsun hiç bir yerden özenecek bir eksigimiz yok aksine fazlamiz var. Belediyecilik öyle birseydir ki bisiklete binmek gibidir. Pedali biraktiginiz anda düsersiniz. Daha hizli çok daha hizli pedali çevirip hizimizi artirarak hizmet etmeye devam edecegiz. Bizler milletvekillerimizle birlikte bu konuda üzerimize düseni yapmaya devam edecegiz. Artik halkimiz sunu biliyor. Hizmeti yapsa yapsa AK Partili belediyeler yapar diyorlar bizim de sloganimiz oldu. Bizler birlikte halkimiza hizmet etmeye devam edecegiz. Ben belediye baskanimiza görevinde basarilar diliyorum. Allah mahçup ve pisman etmesin.' -CUMHURBASKANLIGI SEÇIMI- Bakan Zeybekci, 10 Agustos 2014'de yapilacak Cumhurbaskanligi seçimine de deginerek, ?Bu topraklar, bu cografya tarihi bir seçimde bulunacak. Yaklasik bir hafta sonra, Allah'in izniyle de bu seçimlerde milletimiz tarihi bir tercihte bulunacak. Seçimle birlikte yeni bir dönem baslayacak. Yeni kapilar yeni ufuklar açilacak. Açilan yeni kapilar ve yeni ufuklar belediyecilikte de yeni kapi ve ufuk demektir. Yürütmenin basindaki Cumhurbaskanimizla daha çok yerellesecegiz' dedi. Baskan Gürlesin ziyaret sonunda Bakan Zeybekci'ye hediye verdi.