BEYAZ CENNET PAMUKKALE┬ĺYE HAYRAN KALDILAR 05.01.2016

Pamukkale Belediyesi; Pamukkale Kaymakaml─▒─č─▒ ve Denizli Kamu Hastaneleri Birli─či Genel Sekreterli─či ile birlikte Toplum Ruh Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi’nde tedavi gören vatanda┼člar─▒ Pamukkale’ye götürdü. Dünyan─▒n göz bebe─či Pamukkale’de beyaz travertenlerin görselinde unutulmaz bir gün geçiren ekip, Hierapolis Antik Kenti’ni de gezme f─▒rsat─▒ buldu. Önemli sosyal bir etkinli─či gerçekle┼čtirdiklerini belirten Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, bu tür motivasyon art─▒r─▒c─▒ gezilere ve sosyal etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakaml─▒─č─▒ ve Denizli Kamu Hastaneleri Birli─či Genel Sekreterli─či ile birlikte sosyal bir etkinli─če daha imza att─▒. Toplum Ruh Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi’nde tedavi gören 65 vatanda┼č için beyaz cennet Pamukkale gezisi düzenlendi. Pamukkale Belediye Ba┼čkan─▒ Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Kaymakam─▒ Veysel Beyru, Denizli Kamu Hastaneleri Birli─či Genel Sekreteri Berna Öztürk, Pamukkale gezisine kat─▒larak Toplum Ruh Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi’nde tedavi gören vatanda┼člar─▒n mutluluklar─▒na ortak oldu. Geziye merkezin doktorlar─▒ ve sa─čl─▒k çal─▒┼čanlar─▒ da e┼člik etti. Dünyada e┼čsiz beyaz cennet Pamukkale’de travertenlerin tad─▒n─▒ ç─▒karan Toplum Ruh Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi’nde tedavi gören 65 ki┼či, ard─▒ndan Hierapolis Antik Kentini gezdi. Ekip, görsel güzelli─či ile büyüleyen Antik Havuz’a hayran kald─▒. Ard─▒ndan ekip, Antik Tiyatroyu gezdi.

“BU TÜR ETK─░NL─░KLER─░M─░Z SÜRECEK”

Böylesi anlaml─▒ ve güzel bir etkinli─če vesile olmaktan son derece mutlu oldu─čunu ifade eden Ba┼čkan Gürlesin, “Toplum Ruh Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi’ni daha önce ziyaret etmi┼čtik ve orada e┼čofman da─č─▒tm─▒┼čt─▒k. Merkezde tedavi gören vatanda┼člar─▒m─▒za yönelik desteklerin devam─▒n─▒n gelece─čini söylemi┼čtik. Bugünde onlar─▒ beyaz cennet Pamukkale’ye getirerek sosyal bir etkinlik gerçekle┼čtirdik. ┼×imdiden söylüyorum bu gezilerin ve deste─čin devam─▒ da gelecek. Bu bir ba┼člang─▒ç olsun ve gezilerin belirli periyodlarda devam etmesi gerekir. Turistler bu do─čal güzelli─či görüyor. Bizim insan─▒m─▒zda görsün istiyoruz. Hele hele sa─čl─▒k noktas─▒nda düzenli tedavi gören hastalar─▒m─▒z, a─č─▒rlamak bizleri daha da mutlu eder. Belediye olarak sizlerin emrinde ve hizmetinizdeyiz” dedi.

“ÖZEL B─░R GÜN OLDU”

Pamukkale Kaymakam─▒ Veysel Beyru da, merkezde tedavi gören hastalar için böylesi etkinliklerin tedavilerine destek olaca─č─▒n─▒ belirterek, “‘Ruh Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi’ni daha önce birkaç kez ziyaret ettik. Onlar─▒n beklenti ve görü┼člerine cevap vermek istiyoruz. Bu projeler, belediyemizin ve kaymakaml─▒─č─▒m─▒z─▒n sayesinde ortaya ç─▒kt─▒. Kaymakaml─▒─č─▒m─▒z sa─čl─▒k ve kamu hizmetleri noktas─▒nda üzerine dü┼čeni yap─▒yor. Belediyemizde merkezdeki tedavi gören vatanda┼člar─▒m─▒za yönelik  evlerin boyanmas─▒ ve eksikliklerini giderilmesi noktas─▒nda birçok destekleyici hizmet veriyor. ┼×imdi ise merkezde tedavi gören vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n motivasyonlar─▒n─▒ art─▒rmaya yönelik böylesi bir etkinlik gerçekle┼čtirildi. Bizler de Pamukkale gezisiyle onlar─▒n bir araya getirdik ve gönüllerince bir gün geçirmelerine vesile olduk” dedi.

“BU FIRSAT ─░Ç─░N TE┼×EKKÜR ED─░YORUZ”

Denizli Kamu Hastaneleri Birli─či Genel Sekreteri Berna Öztürk’te, yakla┼č─▒k 1050 dolay─▒nda Toplum Ruh Sa─čl─▒─č─▒ Merkezi’nde tedavi gören vatanda┼č─▒n bulundu─čunu kaydederek, “Tedavi alan vatanda┼člar─▒m─▒zla merkezde bir araya gelip çe┼čitli etkinlikler düzenliyoruz. En güzel etkinlik ise Pamukkale gezisi oldu. Böyle bir imkan sa─čland─▒─č─▒ için Ba┼čkan─▒m─▒za ve Kaymakam─▒m─▒za çok te┼čekkür ediyoruz. Bugün ┼čans─▒m─▒za da hava çok güzeldi. ─░lk kez Pamukkale’yi görenler vard─▒. Onlara da vesile olmak ise ayr─▒ bir güzellikti. Hepimiz için harika bir gündü ve uzun süre unutulmayacak güzellikteydi” dedi.