Başkan Gürlesin'den Personele İftar Yemeği

25-07-2014

Başkan Gürlesin'den Personele İftar Yemeği

Ramazan ayi süresince her aksam Pamukkale'nin farkli bir mahallesinde iftara katilan, ardindan da kentin bir baska noktasinda vatandaslarla sohbet toplantilarinda bir araya gelen Baskan Gürlesin, bu kez de belediye personellerine ve ailelerine yönelik iftar yemegi verdi. Böylece büyük Pamukkale Belediyesi ailesi ilk kez bir araya gelmis oldu. Yemege, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, baskan yardimcilari Selim Arkan, Veli Demir, Abdullah Sevinçli ve Fahrettin Göksu ile çok sayida personel, aileleriyle birlikte katildi. Pamukkale Belediyesi Hizmet Binasi önündeki yemekte, aksam ezaninin okunmasiyla birlikte yüzlerce kisi hep bir agizdan dua edip orucunu açti. Bu arada yemek öncesi bir çok çocuk Baskan amcalari Hüseyin Gürlesin'le fotograf çektirmek için adeta birbirleriyle yaristi. Baskan Gürlesin de çocuklarin gösterdigi ilgiden memnun kaldi. Baskan Zolan ise farkli bir davetin ardindan yemege katildigi, bu nedenle yemek öncesi gelemedigini bildirdi. Baskan Gürlesin, 470 kisinin katilacagi yönünde talep geldigini ancak 600 kisilik bir program hazirlandigini kaydederek, ?Yemegimize katilim oldukça fazlaydi. Ben gösterdiginiz bu ilgiden dolayi sizlere çok tesekkür ederim. Bu arada bizleri onurlandiran Baskanimiz Osman Zolan'a da davetimizi katildigi için tesekkür ediyorum. Amacimiz sizlerle bir araya gelmek ve kaynasmaniza katki koymaktir. Bu vesileyle yaklasan Ramazan Bayraminizi tebrik ediyorum. Allah Ramazan ayi boyunca tuttugunuz oruçlari, yaptiginiz ibadetleri kabul etsin' dedi. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan'da, Pamukkale Belediyesi çalisanlariyla birlikte olmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, ?Ramazan ayi rahmet ve bereket ayidir. Bu rahmet ve bereket ayinda sizlerle birlikteyiz. Allah birligimizi, dirligimiz bozmasin. Yani basimizdaki katliamlari görüyorsunuz. Bir tarafta Irak, bir tarafta Suriye'deki karisiklik sonucu Müslüman kardeslerimiz zor durumdadir. Öte yandan Israil, Filistin'de katliam yapmaktadir. Allah bu kardeslerimizi biran önce vahsetten kurtarsin. Bu vesileyle Ramazan ayinda yaptiniz ibadetlerin, tuttugunuz oruçlarin kabullerin en güzeliyle kabul olmasini temenni ediyorum. Ramazan Bayraminizi da en kalbi duygularimla tebrik ediyorum' dedi. Bu arada yemek sonrasi Baskan Zolan ve Baskan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi'nden emekli olan 2 perosele plaket takdim etti.