BAŞKAN GÜRLESİN’DEN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

09-12-2015

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

Pamukkale Belediyesi, eğitime verdiği sınırsız desteklerden bir tanesini de Hulusi Kulaklı Ortaokulu’nda gösterdi. Pamukkale Belediyesi, okula modern bir konferans salonu kazandırarak öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sundu. Törenle konferans salonunu hizmete açan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitimin kalitesini yükseltmek, okulların fiziki ihtiyaçlarını gidermek için eğitime desteği sürdüreceklerini söyledi.

Hulusi Kulaklı Ortaokulu Konferans Salonunun açılış törenine Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, Hulusi Kulaklı Ortaokulu Müdürü Muhiddin Kiriş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Başkan Hüseyin Gürlesin, açılış töreni için okula geldiğinde öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Konferans salonu için hep bir ağızdan Başkan Gürlesin’e teşekkür eden öğrenciler, Başkandan ayrıca Çanakkale’ye bir geziyle kendilerini götürmelerini istedi. Başkan Gürlesin’de öğrencilere Çanakkale Gezisi için söz verdi.

TÖRENLE SALON HİZMETE GİRDİ

Hulusi Kulaklı Ortaokulu’nun konferans salonunu modern bir şekilde tekrar düzenlenmesini sağlayan Başkan Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte kurdeleyi keserek salonu hizmete açtı. Açılış sonrası öğrenciler yeni konferans salonlarında ilk gösterilerini sergiledi. Öğrenciler katılımcılara, şiir ve müzik ziyafeti sundu.

Törenin açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Muhiddin Kiriş, okula büyük destekler veren ve konferans salonunun hizmete girmesini sağlayan Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini iletti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in bir eğitim aşığı olduğunu aktaran Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün’de, Pamukkale İlçesi’nde Başkan Hüseyin Gürlesin’in 128 okulun tamamına dokunarak fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi için büyük destek sağladığını belirterek, eğitime sağladığı tüm desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

“BAŞKAN GÜRLESİN EĞİTİM SEVDALISI”

Konferans salonun hayırlı olmasını dileyen Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, Başkan Gürlesin’in belediye çalışmalarında, sosyal kültürel alanlarda ve eğitim alanında bir örnek olduğunu söyledi. Başkan Gürlesin’in eğitim sevdalısı olduğunu aktaran Beyru, “İlçemizde bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Başkan Gürlesin’in eğitime verdiği destek çok büyük. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Okullarımızın tamamına dokunarak, okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için azami gayret gösterdi. Hulusi Kulaklı Ortaokulumuzda olduğu gibi 6 okulumuzda da konferans salonları yaparak hizmete açtı. Konferans salonumuzun da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“EĞİTİM ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA”

Hulusi Kulaklı Ortaokulu’na kazandırdıkları konferans salonunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Hüseyin Gürlesin, “Bizim eğitime bakış açımız çok farklı. Eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ciddi anlamda eğitime dev bir bütçe sunuyoruz. Okullarımız da fiziki ve donanım açısından eksikliklerinin yayında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ulaşarak eğitim desteği veriyoruz. Ortaokul ve lise öğrencilerimize eğitim desteği imkanı sunuyoruz.  Çocuklarımızın hızlı okuması, okuduğunu anlayarak sorulara doğru cevap vermesi için Hızlı Okuma Eğitimi verdik. Yani bir eğitim neferi olarak çalışıyoruz. Bugüne kadar 6 okulumuza konferans salonu kazandırdık. Bugünde Hulusi Kulaklı Ortaokulumuzun konferans salonunu hizmete açtık. İnşallah bu salonlarda öğrencilerimizin cevherleri ortaya çıkacak. Salonumuzun tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Hüseyin Gürlesin’e bir teşekkür plaketi sundu.