BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL ZİYARET

24-11-2015

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir ziyarette bulundu. Mezun olduğu Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Gürlesin, okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek özel günlerini kutladı, karanfil verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mezun olduğu Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu’na ziyarette bulunarak, okulda görevli öğretmenlerle bu özel günde bir araya geldi. Öğretmenlerle hoş sohbette bulunan başkan Gürlesin, bir bir günlerini kutlayıp hediye verdi, karanfil dağıttı. Öğretmenlerde bu özel günlerinde Başkan Gürlesin’in nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti. Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu belirten Başkan Gürlesin, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu öğretmenleri nezdinde tüm öğretmenlerin günlerini kutladığını söyledi. Sınıf öğretmeni Sevim Tosun’u rahmetle anan Başkan Gürlesin, “Öğretmenlik mesleği kutsal bir görev. Ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşımak için özveriyle, büyük emeklerle çocuklarımızı bilgiyle donatan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocukları sevgisiyle, şefkatiyle kucaklayan, eğitimle, bilgiyle çocukların önünü aydınlatan, her birinin geleceğinde bir meşale yakan siz değerli öğretmenlerimiz; üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Ben Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu’ndan mezun oldum. İstasyon Caddesi’nde oturuyorduk. Tabi ki, o günün şartları daha zordu. Her gün oradan buraya gelirdik. Sınıf öğretmenim Sevim Tosun’u da rahmetle anıyorum. Üzerimizde çok büyük hakları var. Benim iki kızımda öğretmenlik mesleğini seçti. Birisi mezun oldu diğeri bu yıl üniversitede öğretimine başladı. İnşallah onlarda bu kutsal mesleği icra edecekler. Bu da benim için bir gurur, mutluluk. Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.