BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

23-11-2015

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Ülkemizin geleceği yeni nesillere emanet. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını sağlamak, aydınlık bir geleceğe taşımak için özveriyle, büyük emeklerle çocuklarımızı bilgiyle ve sevgiyle donatan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi, “Ülkemizin, Cumhuriyetimizin geleceği yeni nesillerimize emanettir. Bu doğrultuda kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı eğitimle, öğretimle, bilgiyle en iyi şekilde yetiştirerek, en zor koşullarda dahi ülkesine, milletine ve gelecek nesillere bağlı hizmet vermeye devam ediyor. En değerli şeyin bilgi olduğu ve bilgi çağını yaşadığımız günümüzde eğitimin önemi ise çok büyük. Bugün dünyada üretilen oluşturulan bütün katma değerin en önemli payı yine beşeri sermaye dediğimiz insan niteliğine aittir. Bu nedenle ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını sağlamak, aydınlık bir geleceğe taşımak için özveriyle, büyük emeklerle çocuklarımızı bilgiyle donatan öğretmenlerimiz, kutsal görevlerine devam ediyor.  Çocukları sevgisiyle, şefkatiyle kucaklayan, eğitimle, bilgiyle çocukların önünü aydınlatan, her birinin geleceğinde bir meşale yakan siz değerli öğretmenlerimiz; üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Bizlerde ve kişiliğimizde izleri olan öğretmenlerimizle ilişkilerimiz hayat boyu devam eder. Yüreğimizin derinliklerinde ebediyen sakladığımız öğretmenlerimiz bazen bir sözle, bazen, ne kadar haklı olduklarını hatırlatan hayat tecrübeleriyle akıllarımıza gelir. Bizlere düşen görev bu hakları onlara teslim etmek, irfan ordumuzun değerli öğretmenlerine gereken saygı ve değeri göstermektir. Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.”