En Büyük İlçeye En Büyük Bütçe

24-04-2014

En Büyük İlçeye En Büyük Bütçe

Pamukkale Belediye Meclisi, yerel seçimlerin ardindan Nisan ayi oturumlarina Meclis Salonu’nda devam ediyor. Nisan ayinin 2. oturumunda Pamukkale Ilçe Belediyesi’nin 2014 yili bütçe grüsmesi en önemli gündem maddesi arasinda yer aldi.
  Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin baskanligindaki meclis, 2014 yilinin bütçesini görüserek karara bagladi. Buna göre bütçe, oy çokluguyla 140 milyon lira olarak belirlendi.
   Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen gündem maddesi görüsmelerinde, AK Parti Grup Baskani Mehmet Haluk Degirmenci, CHP Grup Baskani Oral Bas ve MHP Grup Baskani Ahmet Durmaz, gruplari adina görüslerini aktardi.
   Pamukkale Belediye Baskani ve Meclis Baskani Hüseyin Gürlesin, 2014 yili bütçesinin vatandaslara en fazlahizmeti en kaliteli sekilde sunmak üzere olusturuldugunu söyledi. Vatandaslara hizmet odakli bir çalisma programi izlenecegini ifade eden Baskan Gürlesin, sözlerini söyle sürdürdü:
  ‘Yerel seçimler öncesinde 121 dev projeyi Pamukkale’de yasayan vatandaslarimizla paylasmistik. Simdi bu projeleri hayata geçirmek için bütçemizi de belirliyoruz. Insallah bu projelerimiz tamamlandiginda bölge halki rahat bir nefes alacak. Yatirim agirlikli bir bütçe olusturduk. Amacimiz, en az maliyetle en kaliteli ve en çok hizmeti vatandaslarimiza sunmaktir. Norm kadroda bize gösterilen kadrolari kullanmayi degil, ihtiyaç duyulan personelle hizmet üretmek istiyoruz. Bir yilin sonuna geldigimizde projelerimizin uygulandigini birlikte görecegiz. Bilindigi üzere Pamukkalemizde 320000 vatandasimiz yasamaktadir. Denizli’nin en büyük ilçesi konumundayiz. En büyük ilçeye en büyük bütçeyi ortaya çikardik. 2014 yili bütmemizin simdiden hayirli ugurlu olmasini diliyorum’
  Konusmalarin ardindan 18 maddeden olusan bütçe, madde madde oylandi. Buna göre 2014 yili bütçesi 140 milyon lira olarak oy çokluguyla kabul edildi.