EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

30-09-2015

EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2015-2016 eğitim öğretim yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi, “Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de 2015-2016 eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Dünyanın hızlı değişiminde, en önemli faktörün eğitim olduğu inkar edilemez bir gerçektir. Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü; ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Ülkemiz için yeni ufuklar açacak olan, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyoruz.  Okula ilk defa bu yıl başlayan ve yeniden okuluna ve arkadaşlarına kavuşan öğrencilerimizin haklı heyecanını paylaşıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak adına verdiğimiz desteğe bu yılda aralıksız devam edeceğiz. Çünkü eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ciddi anlamda eğitime dev bir bütçe sunuyoruz. Okullarımız da fiziki ve donanım açısından eksikliklerinin yanında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ulaşarak eğitim desteği veriyoruz. Çocuklarımızın gelişimi için hızlı okuma gibi kurslardan, sanatsal, sosyal aktivitelere kadar her noktada çocuklarımızın ve okullarımızın yanındayız. Ülkemiz için yeni ufuklar açacak olan, geleceğimizin mimarı öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum.”