PAMUKKALE’DEN TURİZM MERKEZİ KARAHAYIT’A SAĞLIK YATIRIMI

30-09-2015

PAMUKKALE’DEN TURİZM MERKEZİ KARAHAYIT’A SAĞLIK YATIRIMI

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta inşa edeceği 112 Acil Sağlık İstasyonu için Valilik binasında gerçekleştirilen protokol törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı katıldı. Protokolle Pamukkale Belediyesi, 1288 metrekare hazine arazisi üzerine tam donanımlı tüm ihtiyaçlara cevap veren yaklaşık 300 metre kapalı alana sahip 112 Acil Sağlık İstasyonu inşa edecek. İstasyona ise Pamukkale Belediyesi Karahayıt Acil Sağlık İstasyonu ismi verilecek.

“BİR ESER DAHA ORTAYA ÇIKARIYORUZ”
Protokol töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçemizde vatandaşlarımıza her anlamda hizmet verebilmek için birçok alanda yatırımlarımızı da yapıyoruz. Modern bir Pamukkale yolunda tüm eksiklikleri gidererek, basamakları hızlıca çıkmaya çalışıyoruz. 68 mahallemizden bir tanesi olan Karahayıt mahallemizde 1288 metrekare olan hazine arazisi üzerine Pamukkale Belediyesi olarak bugün yaptığımız protokolle 112 Acil Sağlık İstasyonu binasını inşa edeceğiz. Belediye olarak Karahayıtımızda sağlık alanında bir eseri daha ortaya koymuş olacağız. Ve o bölgeye 112 sağlık ekibi hizmet verecek. Karahayıt ve bölgemiz termal turizm merkezi. Yerli ve yabancı birçok turistimiz şifa aramak için bu bölgeye gelerek hizmet alıyor. Bu anlamda da önemli bir nokta. Hem bölge halkımıza hem de turistlerimize sağlık alanında bu istasyon ihtiyaç olduğunda hızlıca hizmet verecek. Tüm donanımlara sahip, şık bir 112 binası inşa edeceğiz. İsmi de Pamukkale Belediyesi Karahayıt Acil Sağlık İstasyonu olacak. Ben yatırımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN GÜRLEMEYE DEVAM EDİYOR”
Yatırımdan dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini ileten Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ise, “Hüseyin Gürlesin Başkanımız bundan öncede sağlık hizmetleri konusunda, eğitimde ve güvenlikte birçok alanda protokoller yaparak devletin sorumluluk alanındaki hizmet noktalarında büyük destekler verdi. Başkanımız adeta Gürledi. Bunun bir örneğini bugün de yaşıyoruz. Turizm bölgemiz olan Karahayıt’ta Pamukkale Belediyemiz tarafından 112 Acil sağlık İstasyonu inşa edilerek daha iyi ortamda bu önemli Denizlimizi hizmetin verilmesi sağlanacak. Denizli’mizin örneklik ve önderlik vasfına kendi katkılarıyla Başkanımız her zaman destekleriyle, hizmetleriyle katılıyor. Bu konuda Başkan beye, Belediye Meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.