ANKARA’DA PAMUKKALE RÜZGÂRI ESİYOR

07-10-2022

ANKARA’DA PAMUKKALE RÜZGÂRI ESİYOR

Pamukkale Belediyesi, geçen yıl da katıldığı “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla gerçekleştirilen “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde bu yıl da yerini aldı. 5-9 Ekim 2022 tarihleri arasında Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen festivalde, adeta Pamukkale rüzgârı esiyor.

Pamukkale Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından büyükşehir ile ilçe belediyelerinin katılım sağladığı festivalde yerini aldı. Festivalin, ilk iki gününde Ankara’da bizzat bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, stant ziyaretçileriyle bir bir ilgilenerek, hediyeler takdim etti.  Festivalde, Pamukkale’yi sadece kültürel özellikleri ile değil her yönüyle birlikte tanıtan Pamukkale Belediyesi, sportif alanda da kendini gösteriyor. Festivalde Pamukkale Belediyesi ayak tenisi, dart, masa tenisi, penaltı branşlarında yarışmalara katılıyor.

GEÇTİĞİMİZ YIL 3 MİLYON İNSANA ULAŞILDI

Festivalde, Pamukkale standının oldukça ilgi gördüğünü ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale belediyesi olarak çok güzel bir etkinliğin içinde yer alıyor olmaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. Biz burada tarihi ve doğal güzelliklerimizin yanında narımızı, ayvamızı, kekiğimizi, lavantamızı, adaçayımızı gelen bütün misafirlerimize ikram ederek tanıtıyoruz. Burada, bu festival sayesinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirler Denizli’mizin ve Pamukkale’mizin farklı farklı özelliklerini, ilgi çekici yanlarını tanıyarak ayırılıyorlar” dedi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen festivalde Pamukkale Belediyesi standı ile 3 milyon insana ulaştıklarını ifade eden Başkan Örki, “Geçtiğimiz yıl biz burada 3 milyon insana ulaştık. Bu festivalde Türkiye’nin farklı farklı yerlerinden gelen belediyeler hem yapmış oldukları hizmetleri anlatıyorlar, hem de ilçelerinin güzelliklerini ön plana çıkartmak suretiyle tanıtımlarını gerçekleştiriyorlar. Bizimde hamdolsun Pamukkale Belediyemizin standını ilk iki günde binlerce insan ziyaret etti. Akın akın da bu ilgi devam ediyor. Önümüzdeki birkaç gün boyunca bu stantlarımızın önünden milyonlarca insanın geçmesi bekleniyor” diye konuştu. Öte yandan, Tam Bana Göre Festivali kapsamında, Türkiye çapında düzenlenen spor müsabakalarına Pamukkale Belediyesinin dört farklı branşta katılırken, Ayak Tenisi Takımı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da birinciliği kaptırmadı. Festivalin ilk günü başlayan müsabakalarda, mavi-beyazlı takım rakiplerini geride bırakarak festivalin ikinci gününde birinciliğini ilan etti.