GÖKPINAR (TEKKEKÖY) MAHALLESİ MERA TAHSİS İLANI

13-06-2022

GÖKPINAR (TEKKEKÖY) MAHALLESİ MERA TAHSİS İLANI

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Denizli İli Pamukkale İlçesi Gökpınar (Tekkeköy) Mahallesi sınırları içerisinde bulunan mera/yaylak/kışlak/otlak/ çayırların 4342 sayılı Mera Kanunu’nun 9.uncu maddesi hükümlerine göre yapılan tespit ve tahdit çalışmaları ile Komisyon kararları askıya çıkarıldı. İlan metni ve Kocadere Mahallesi’ne tahsis edilmesi uygun görülen Gökpınar (Tekkeköy) Mahallesi’ne ait parsel numaralı meralar aşağıdaki gibidir.

TAHSİS

ASKI CETVELİ İLANI

DENİZLİ İLİ MERA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN

Denizli İli Pamukkale İlçesi Gökpınar (Tekkeköy) Mahallesi sınırları içerisinde bulunan mera/yaylak/kışlak/otlak/ çayırların 4342 sayılı Mera Kanunu’nun 9.uncu maddesi hükümlerine göre yapılan tespit ve tahdit çalışmaları ile Komisyonumuzun, Mera Kanunu’nun 11.inci maddesine göre yapmış olduğu çalışmaların sonuçlarına göre 96,24 dekar mera, -dekar yaylak, -dekar kışlak, -dekar otlak, –dekar çayır’ın Denizli İli Pamukkale İlçesi Gökpınar (Tekkeköy)  Mahallesine Komisyonumuzun 17.05.2022 tarih ve 745/2 sayılı kararı ve Valilik Makamının 27/05/2022 tarihli olurları ile, Mera Kanunu’nun 12.nci maddesine göre tahsis edilmiştir. Bununla ilgili bilgi ve belgeleri bildirir tutanaklar ile tahsisi yapılan taşınmazların sınırları kroki ve haritalarında gösterilmiştir.

İlan edilen belgelerin incelenerek, taşınmaz mallar üzerinde itirazı olanlar ile tahsiste hata olduğunu iddia edenlerin, ilan müddeti olan 15/06/2022 ile 16/07/2022 tarihleri arasında Kadastro Mahkemelerine/Asliye Hukuk Mahkemelerine itirazda bulunulması, itirazda bulunulmadığı takdirde tahsis çalışmaları sonuçlarının kesinleştirileceği,

4342 sayılı Mera Kanunu’nun 13.üncü maddesi uyarında ilan olunur.