BAŞKAN ÖRKİ’DEN 10 NİSAN MESAJI

11-04-2022

BAŞKAN ÖRKİ’DEN 10 NİSAN MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yılı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Vatandaşlarımızın huzuru adına yer ve zaman farketmeksizin görevlerini yapan tüm polis teşkilatımızın bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, mesajında, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkemizde huzurun devamı adına fedâkarca görev yaptıklarını ifade ederek, “Ülkemizde, her an her bir vatandaşımızın yanında olan polis teşkilatımızın emekleri yadsıyamayız. Vatan topraklarımızın her noktasında tüm vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanunların yerine getirilmesi gibi birçok önemli görevi üstlenen kurumlarımızdan olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizlerin güvenliği adına, ülkemizde asayişin sağlanması, mevcut huzurun bozulmaması için gece gündüz demeden görevlerini yapan tüm polislerimize teşekkür ediyoruz. Suçların önlenmesi, aydınlatılması yanında birçok sosyal destek çalışmalarını da büyük bir başarıyla yerine getiren polis teşkilatımızın tüm personelinin bu özel günlerini kutluyorum. Bu özel görevi yerine getirirken şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, gazilerimizi ve halen görev başında bulunan polislerimize de minnet ve saygılarımı sunuyorum. 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. yılı kutlu olsun” dedi.