BAŞKAN GÜRLESİN'NDEN TAZİYE MESAJI

31-07-2015

BAŞKAN GÜRLESİN'NDEN TAZİYE MESAJI

Terörün her türlüsünü lanetleyen Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, yayinladigi taziye mesajinda su ifadelere yer verdi; “Sirnak Görmeç üs bölgesinde yol kontrolü yapan askerlerimize eli kanli PKK’li teröristlerce yapilan kallesçe saldirida, Denizli Çivril Ilçesinden er Ömer Kaan Kandemir, Adiyaman nüfusuna kayitli Üstegmen Ibrahim Tanriverdi, Ankara nüfusuna kayitli erbas Hamza Yildirim sehadet serbetini içmistir. Bu menfur saldirilar sonucunda Sirnak’ta hemserimiz, evladimiz  Ömer Kaan Kandemir ve 2 askerimiz millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etmistir. Tarih boyunca nice badireler atlatmis ve nice bedeller ödemis olan aziz milletimiz dün oldugu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-i ve kalb-i selimi ile bu alçakça saldirilarin da üstesinde gelecektir. Gün birlik günü, gün dirlik günü, gün millet olarak bir ve beraber olma günüdür.Basta evladimiz Ömer Kaan Kandemir olmak üzere tüm aziz sehitlerimize rahmet, ailelerine, Türk Silahli Kuvvetlerimize ve yüce milletimize bassagligi diliyorum. Basimiz sagolsun, vatan sag olsun.”