BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BEBEĞİ OLAN AİLELERE HEDİYE

27-07-2015

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN BEBEĞİ OLAN AİLELERE HEDİYE

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Ilçesi’nde yasamanin ayricalik oldugunu bir kez daha gösterecek güzellikte yeni bir projeye imza atti. Pamukkale Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nün ekipleri ilçede yasayan ve yeni bebekleri olan çiftler bir bir ziyaret ederek, battaniye, bir bebegin ihtiyaç duydugu malzemeler ve annenin gündelik yasaminda kullanacagi modern bir çantayi hediye ediyor. Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin’in hayata geçirdigi proje kapsaminda yeni bebegi olan ailelerin o mutluluklarina ortak olundugu gibi belediyenin yasamin içinde yer alarak vatandaslarin sadece belediye hizmetleriyle degil sosyal hayatta da yanlarinda oldugu gösteriliyor. Bu kapsamda geçtigimiz ay Pamukkale Belediye Meclisi’nde alinan kararla sadece bebegi olan çiftlere degil, evlenenlere, ögrencilere ve amatör sporculara destek olunmasi uygulamasi baslatilmisti.

ILK ZIYARET BASKAN’DAN
Proje kapsaminda Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, bebegi olan iki aileyi ziyaret ederek hediyelerini verdi. Baskan Gürlesin, ilk olarak Bagbasi’nda oturan ve Deniz Muhammed ismini verdikleri bebekleri dünyaya gelen Özlem ve Mehmet Aldemir çiftini ziyaret etti. Aldemir çifti ziyaretten dolayi mutluluklarini dile getirirken Baskan Gürlesin’de evin minik bebegi Deniz Muhammed’i sevdi. Mehmet Aldemir, böylesi bir uygulamayi ülkede ilk kez duydugunu belirterek Pamukkale Belediyesi’nin bu uygulamayi baslatmasindan dolayi çok memnun oldugunu vurgulayarak, “Gönüllerimize girdiniz, kalbe dokunur bir projeyi hayata geçirmissiniz. Çok güzel bir proje olmus. Bu uygulama sayesinde halkin belediye olan sevgisi bir kat daha artacaktir. Böyle bir proje için sizlere tesekkür ediyorum” dedi. Anne Aldemir ise “Bizleri çok duygulandirdiniz, çok mutlu ettiniz. Bu güzellige söyleyecek bir söz bulamiyorum. Ayaklariniza saglik. Hediyeleriniz için ise ayrica tesekkür ediyorum. Oglum Deniz Muhammed, Baskan amcasinin hediyesi olarak bunlari seve seve kullanacak” dedi.
Baskan Gürlesin, Aldemir çiftine hediyelerini vererek, aileye iyi dilek temennilerini iletti.
Baskan Gürlesin ikinci olarak Seyma ve Abdullah Dogru ailesini ziyaret edip bebekleri Sare Mina için hediyelerini verdi. Baskan Hüseyin Gürlesin’e böylesi bir projeyi hayata geçirdiklerini için tesekkür eden Dogru çifti, “Uygulama mükemmel. Bebegimiz için evimize kadar gelmeni bizleri çok mutlu etti. Pamukkale Belediyemizin her anlamda yanimizda oldugunu bilmek güven veriyor. Çok tesekkür ediyoruz” dedi.

“GÖNÜLLEREDE ULASACAGIZ”
Baskan Gürlesin,  belediyenin alt yapi ve üst yapi gibi çalismalarinin yani sira vatandaslarin gönüllerine de hitap etmesi gerektigini kaydederek, “Pamukkale Belediyesi sadece üst yapida, yesil alan çalismalarinda, temizlikte kendimizi kisitlamiyoruz. Belediye olarak egitimden sagliga, kültürden sanata ve sosyal çalismalara her alanda variz. ‘Pamukkale’de yasamak bir ayricalik olacak’ sloganina uygun olarak halkimizin ihtiyaçlari dogrultusunda ne gerekiyorsa o yapiliyor. Yeni bebegi olan çiftlerimizin de evlerinde ziyaret ederek, hediyelerimizi veriyoruz. Projeyle her eve girmeye ve herkesin gönüllerinin hitap etmeye basladik. Anne bebek setini, Pamukkale ilçe sinirlari içerisinde yilbasindan bugüne bebegi olan tüm bütün ailelere verecegiz. Yilbasindan bugüne 1260 bebek dünyaya geldi. Yilda ortalama 3000 civarinda dogum bekleniyor. Insallah bebegi olan bütün ailelere her yil düzenli olarak anne bebek setini verecegiz ve böylece onlarin gönüllerini almak ve belediyenin yanlarinda oldugunu göstermek istiyoruz” dedi.