BAŞKAN ÖRKİ’DEN BARO BAŞKANLIĞINA ZİYARET

01-12-2021

BAŞKAN ÖRKİ’DEN BARO BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Barosu Başkanı avukat Adnan Demirdöğer’i ziyaret etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Barosu Başkanı avukat Adnan Demirdöğer’i makamında ziyaret ederek, meslektaşlarına görevlerinde başarılar diledi. Denizli Barosu Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Baro Başkanı avukat Adnan Demirdöğer, Pamukkale Belediyesinin başarılı çalışmalarını yakında takip ettiklerini belirtti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, Demirdöğer ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri ve samimiyetleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.