KAYIHAN'A DEV YATIRIM BÜYÜK DEĞİŞİM

22-06-2015

KAYIHAN'A DEV YATIRIM BÜYÜK DEĞİŞİM

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, yogun bir tempoda devam eden üst yapi çalismalarini eksiksiz ve hizli tamamlanmasi için gece-gündüz yakindan takip ediyor, yeni çalismalari planliyor. 30 mahallede 50 kilometreyi bulan ana arterde dev üst yapi hamlesini yöneten Baskan Gürlesin, bir kismi tamamlanan, bazilari son asamaya gelen çalismalara büyük önem veriyor. Baskan Gürlesin, dev hamlenin bir ayagi olan ve tamamlanan Kayihan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. 1,5 milyon liralik yatirimla ana arterlerde 9 kilometrelik sicak asfalti, kaldirimi ve çevre düzenlemesiyle büyük bir dönüsüm saglanan Kayihan mahallesinde Baskan Gürlesin, biten çalismayi titizlikle kontrol etti. Mahallede yatirimla  120 bin metrekare alanda dönüsüm saglanmis oldu. Mahalle sakinleri inceleme sirasinda Baskan Gürlesin’e bölgeyi adeta yeniden sekillendirdigi, büyük bir degisim ve dönüsümü sagladigi için tesekkür etti.

DURMAKSIZIN ÇALISIYORUZ
Pamukkale Belediyesi olarak sehir merkezindeki degisim ve  dönüsümü 68 mahallenin tamamina yansitmak için yogun çaba harcadiklarini belirten Gürlesin, “Denizli Büyüksehir Belediyemiz ile protokol imzalamistik. Ana arterler, caddeler  bilindigi üzere alt ve üst yapisiyla Büyüksehir Belediyemizin görev ve kapsaminda. Protokol kapsaminda özellikle yolun alt kisminda olan ve 30 civarinda mahallelerimizin 50 kilometreyi bulan ana arterlerini Pamukkale Belediyesi olarak dizayn etmeye baslattik. Bölgede 30 milyon lirayi bulan dev bir üst yapi hamlesi baslattik.  Kaldirimiyla, refüjüyle, sicak asfaltiyla, çevre düzenlemesiyle o bölgede mahallelerimizin giris ve çikisinin farkli bir çehreye dönüstügünü birlikte görecegiz. Iste o örneklerden birisi Kayihan mahallemiz. 120 bin metrekare alanda Kayihan Mahallemizde ana arterler yeniden düzenlendi, dizayn edildi. Halkimizin hizmetine sunuldu. Ardi ardina diger çalismalarimizda tamamlandiginda ortaya çikan eser, Pamukkale Ilçemizin ulastigi noktayi gösterecek” diye konustu.