ASKF'DEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

06-04-2021

ASKF'DEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen genel kurulda, Türkiye'deki ilk kadın amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı olarak tarihe geçen Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret ettiler. ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye yeni yönetim olarak hedeflerinden bahsederek, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sarıkaya, “Pamukkale Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine olan desteğini biliyoruz. Ayrıca, sporu tüm gençlere aşılamak adına önemli çalışmalar yaptığını görüyoruz. Yerel yönetim olarak, sporun her branşına verdiğiniz önem ve sporculara verdiğiniz destekten dolayı bizlerde ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

“AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZİN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Amatör spor kulüplerinin her zaman destekçisi olduklarını belirterek, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’mizin adını sporla anılmasını sağlamak adına, belediyemiz çatısı altında 9 branşta bir çok sporcumuzla birlikte, önemli başarılara imza atma yolunda hızla ilerliyoruz. Aynı zamanda, ilçemizde spora gönül veren gençlerimizi destekliyor, gençlerimizin sporu hayatlarının bir parçası haline getirmek adına önemli çalışmalar yürütüyoruz. Yakın zamanda ilçemizde bir çok tesisin inşası başlayacak ve kısa sürede tamamlanacak. Bu tesislerle birlikte bir çok branşta bünyemizde yer alan başarılı sporcularımız rol model olacak ve ilçemizin gençleri bu modelleri örnek alarak daha büyük başarıları elde edecekler. Tüm bunlarla birlikte, amatör spor kulüplerimizin her zaman destekçisi olduk. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.