BAŞKAN ÖRKİ, PERSONEL İNDİRİMLERİNE BİR YENİSİNİ EKLEDİ

06-04-2021

BAŞKAN ÖRKİ, PERSONEL İNDİRİMLERİNE BİR YENİSİNİ EKLEDİ

Pamukkale Belediyesi, belediye çalışanlarına yönelik indirim uygulamalarını sürdürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Özel Sağlık Hastanesi yetkilileriyle, belediye personeline özel indirimleri kapsayan protokolü imzaladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe halkına en iyi hizmeti sunarken, belediye bünyesinde görevli tüm çalışanlarını da unutmuyor. Çalışanları içinde en iyiyi hedefleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Özel Sağlık Hastanesi Mali ve İdari İşler Direktörü Yüksel Turan ve Pazarlama Yöneticisi Oğuzhan Kaytaz’ı makamında ağırlayarak, belediye çalışanlarına yönelik uygulanacak indirimleri kapsayan protokolü imzaladılar.

SAĞLIK HİZMETLERİ İNDİRİMLİ OLACAK

Pamukkale Belediyesi ve Özel Sağlık Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında, belediye çalışanları, birinci derece yakınları muayene, yatarak tedavi ve benzeri hastane hizmetlerinden indirimli olarak yaralanabilecekler. Protokol gereği, Belediye çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları 1.Dereceden yakınları için (eş, anne, baba ve çocuk) devlet tarafından alınan katılım payı hariç ayaktan tedavilerde muayene, tahlil ve tetkiklerde de dahil olmak üzere yüzde 20, yatan ve günübirlik hastalarda otelcilik ve hekimlik ücreti için alınan fark ücret üzerinden yüzde 10 indirim yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Özellikle Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bu dönemde, sağlığın değerini daha iyi anladık. Pamukkale ilçemize en iyi hizmeti sunarken, birlikte çalıştığımız personelimizin de, Denizli’mizin gözde sağlık kuruluşlarından indirimli yararlanmalarını arzu ettik. Temennimiz odur ki, sağlığımız bozulmasın. Ancak, ihtiyaç halinde bu özel indirimler gerçekten önem arz ediyor. Tüm çalışanlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.