Başkan Gürlesin'den Personel ve Ailelerine İftar Yemeği

19-06-2015

Başkan Gürlesin'den Personel ve Ailelerine İftar Yemeği

Ramazan ayinin her günü Pamukkale’nin farkli bir mahallesinde iftara katilacak olan Baskan Gürlesin, ilk birlikteligini belediye personeli ve ailelerine yönelik düzenlenen yemek programinda yapti. Yemege, Baskan Yardimcilari Abdullah Sevinçli, Fahrettin Göksu, Türkay Gözlükaya, Veli Demir ile Selim Arkan aileleriyle birlikte katildi. Meclis üyelerinin de katildigi yemekte çok sayida belediye çalisani vardi. Böylece büyük Pamukkale Belediyesi ailesi 2. kez bir araya gelmis oldu.
   Baskan Gürlesin, esi Derya Gürlesin’le birlikte tüm masalari tek tek dolasarak herkesle sohbet etti. Çocuklarla sakalasan Baskan Gürlesin, gençlerle de yakindan ilgilendi. Geçen yil ilkini düzenledikleri yemegin her yil düzenlenerek geleneksel hale getirilecegini ifade eden Baskan Gürlesin, ‘Öncelikle Ramazan ayiniz mübarek olsun. Geçen yil ilkini düzenlemistik ve geleneksel hale getirmek istedigimizi söylemistik. Çok sükür bugün 2.’sini düzenliyoruz. Ramazan ayi rahmet ve bereket ayidir. Bu rahmet ve bereket ayinda sizlerle birlikteyiz. Allah birligimizi, dirligimiz bozmasin.      Bu vesileyle Ramazan ayinda yaptiniz ibadetlerin, tuttugunuz oruçlarin kabullerin en güzeliyle kabul olmasini temenni ediyorum. Ramazan Bayraminizi da simdiden en kalbi duygularimla tebrik ediyorum’ dedi.
   Bu arada yemek sonrasi emekli olan personeller plaketle onurlandirildi. Baskan Gürlesin, emekli olan personellerin plaketlerini bizzat kendi takdim etti. Emekli personeller de Baskan Gürlesin’e çiçek sundu.