BAŞKAN ÖRKİ’DEN TEBRİK

09-03-2021

BAŞKAN ÖRKİ’DEN TEBRİK

AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilen Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi’yi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na (MKYK) üyeliğine seçilen Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün Ök ve Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi’yi tebrik etti. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar önemli gelişmeler kaydettiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hanım kardeşlerimizin siyaset başta olmak üzere pek çok alanda aktif olmaları konusuna büyük önem veriyor. Son yapılan kongrede Denizli Milletvekilimiz Nilgün Ök ile Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi’nin önemli görevlere getirilmesi bizleri memnun etti. Milletvekilimiz Nilgün Ök ve Başkan Yardımcımız Gazme Sevgi’ye yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ben her iki isminde görevlerini başarıyla yerine getireceklerine inanıyorum” dedi.