Başkan Gürlesin Tebrikleri Kabul Ediyor

24-04-2014

Başkan Gürlesin Tebrikleri Kabul Ediyor

Belediye hizmet binasina gelen misafirlerin ziyareti gün boyu sürdü. Baskan Gürlesin’in ziyaretçileri arasindan Pamukkale Ilçe Kaymakami Erdogan Beypinar, Pamukkale Sosyal Yardimlasma ve Dayanasma Vakfi Müdürü Yahya Karaca, Pamukkale Ilçe Milli Egitim Müdürü Necati Karci, çok sayida ilçe daire müdürleri ve vatandaslar yer aldi. Ziyaretlerde Pamukkale Belediyesi’nin ilk baskan yardimcilari Fahrettin Göksu ile Selim Arkan da katildi.
  Pamukkale Kaymakami Beypinar, Baskan Gürlesin’e yeni görevinde basarilar dileyerek, ‘Yerel seçimlerin ardindan mazbatanizi alarak yeni görevinize basladiniz. Hayirli ugurlu olsun. Amacimiz Pamukkale Ilçesi sakini vatandaslarimiza en iyi hizmeti sunmaktir. Bu kapsamda sizlerle birlikte güzel çalismalara imza atacagiz. Tekrar hayirli olmasini diliyorum’ dedi.
Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin de, ziyaretlerden duydugu memnuniyeti dile getirdi.
   Baskan Gürlesin, verilen emanete sahip çikarak vatandaslarin en üst düzeyde memnuniyeti için çalisacaklarini kaydetti. Baskan Gürlesin söyle dedi:
‘Vatandaslarimiz, bizlere güvendi ve emaneti teslim etti. Bizlerde bu emanete en iyi sekilde karsilik verecegiz. Vatandaslarimiz için buradayiz, onlara hizmet için bu koltuklardayiz. Pamukkalemiz 320000 vatandasimizla Denizli’nin en büyük ilçesi konumundadir. 320000 vatandasimiza hizmet etmek ve rizalarini almak bizim boynumuzun borcudur. Ilçemizdeki diger kamu kurum ve kuruluslari ile sivil toplum kurulusari temsilcileriyle, vatandaslarimizla el ele vererek güzel projeleri birlikte hayata geçirecegiz’ dedi.
Bu arada Baskan Gürlesin’in gerek makam odasi ve gerekse koridorlar, gelen çiçeklerle doldu. Baskan Gürlesin’in makam odasi adeta botanik parki dönüstü.