BAŞKAN ÖRKİ AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI TÜTÜNCÜ’YÜ AĞIRLADI

12-02-2020

BAŞKAN ÖRKİ AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI TÜTÜNCÜ’YÜ AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Pamukkale Belediyesi’nin üye olduğu birliklerden olan Akdeniz Belediyeler Birliği. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Akdeniz Belediyeler Birliği’nde Encümen Üyesi olarak görev yapıyor. Başkan Örki, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Akdeniz Belediyeler Birliği Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Ebru Leman Kalkan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Adlıhan Dere de hazır bulundu. Ziyarette Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 26-28 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan  9. City Expo Fuarı’na Başkan Örki’yi davet etti. Başkan Örki nazik davetleri için heyet üyelerine teşekkür etti.