BAŞKAN ÖRKİ, YILMAZ VE ORTAKÖY'Ü AĞIRLADI

24-05-2019

BAŞKAN ÖRKİ, YILMAZ VE ORTAKÖY'Ü AĞIRLADI

BAŞKAN ÖRKİ, YILMAZ VE ORTAKÖY’Ü AĞIRLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, hayırlı olsun ziyaretleri için gelen konularını ağırlamaya devam ediyor. Başkan Örki, bu kez Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz ve Komisyon Başkanı Ortaköy’ü makamında misafir etti.

Denizli’nin en büyük ilçesi Pamukkale’nin Belediye Başkanı Avni Örki’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Herkese kapısını sonuna kadar açan Örki, protokolden isimleri de misafir ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin konukları bu kez Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve Denizli Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Halil Ortaköy oldu. Başkan Örki’ye görevinin hayırlı olmasını dileyen Yılmaz ve Ortaköy, Pamukkale için yapılacak olan çalışmalarda başarılar dilediler. Başkan Avni Örki ise nazik ziyaretleri ve güzel dileklerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve Adalet Komisyonu Başkanı Halil Ortaköy’e teşekkür etti. Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Örki projeleriyle ilgili bilgiler de verdi.