PAMUKKALE EĞİTİM VAKFI'NDAN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

21-05-2019

PAMUKKALE EĞİTİM VAKFI'NDAN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Eğitim Vakfı’nı makamında ağırladı. Başkan Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak, eğitimi önemsiyoruz” dedi.

Son yapılan 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Pamukkale’de halkın yüksek desteğiyle başkan seçilen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, makamında tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Başkanı Örki’yi, Pamukkale Eğitim Vakfı (PEV) yönetimi ziyaret etti. Ziyarete, Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ve PEV Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Kazdağlı, Başkan Örki’nin yeni görevinde başarılar dileyerek, Pamukkale’de eğitim adına güzel işler yapılacağına, Pamukkale Belediyesi’nin eğitim alanında önemli destekleri olacağına inandıklarını ifade etti. Başkan Örki ise kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, her zaman eğitimin desteklenmesi gerektiğinin bilincinde olduklarını belirterek, “Pamukkale Belediyesi olarak, eğitimi önemsiyoruz. Artık hizmet zamanı. Bundan sonra inşallah en iyi şekilde Pamukkale’mize hizmet etmek için çaba sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.