ZEYBEKCİ'DEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

17-05-2019

ZEYBEKCİ'DEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

ZEYBEKCİ’DEN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale Belediye Başkanı Örki’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 61, 62, 63 ve 65’inci dönemlerinde Ekonomi Bakanlığı yapan Nihat Zeybekci, 31 Mart seçimlerinde Pamukkale Belediye Başkanı olarak seçilen Avni Örki’yi makamında ziyaret etti. Başkan Örki’ye görevinde başarılar dileyen Zeybekci, Pamukkale’nin Başkan Örki’yle Dünya’da turizm markası olma yolunda ilerleyeceğini belirtti. Zeybekci, hayata geçireceği proje, hizmet ve çalışmalarda Başkan Avni Örki ve ekibine başarılar diledi. Başkan Örki, nazik ziyaretleri ve güzel dileklerinden dolayı Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederken, “Denizli’nin ve ülkemizin kalkınmasında devrim niteliğinde hamleler yaparak büyük hizmetlere imza atan gururumuz Nihat Zeybekci’nin ziyaretleri bizleri memnun etti. İnşallah başta milletimiz olmak üzere hiç kimsenin beklentisini boşa çıkarmayarak Pamukkale’de büyük projelere imza atacağız’’ ifadelerini kullandı. Başkanlık makamında yaklaşık bir saat süren görüşme, başkan yardımcılarının da katıldığı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.