EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

14-05-2019

EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana yoğun bir şekilde tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i makamında ağırladı. Pamukkale gibi nüfusu büyük, özel ve güzel bir ilçeye belediye başkanlığına seçilmenin zor olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Başkan Örki’nin bu görevini layıkıyla yapacağını inancının olduğunu belirtti. Demir, Örki’ye yapacak olduğu hizmetler ve projeler için başarılar diledi. Başkan Örki’de, İl Emniyet Müdürü Demir’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, güzel temennileri için teşekkür etti.