KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

09-05-2019

KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi, Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sermet Al ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Kafkas Kültür Derneği’ni makamında kabul etti. Ziyarete Denizli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sermet Al ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Örki’ye tebrik ve hayırlı olsun dileklerini ileten Dernek Başkanı Al, kendisine yapacak olduğu hizmet ve çalışmalarda kolaylıklar diledi. Başkan Avni Örki nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden dolayı Dernek Başkanı Sermet Al ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaret sonunda Başkan Avni Örki’ye Kafkas Derneği tarafından Çerkez Kaması hediye edildi.