DADAŞLAR'DAN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

08-05-2019

DADAŞLAR'DAN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

DADAŞLAR’DAN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi, Denizli Dadaşlar Derneği hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve geldiği günden bugüne rutin belediyecilik hizmetlerinin aksamaması adına yoğun mesai harcayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini de kabul etmeye devam ediyor. Denizli Dadaşlar Derneği Başkanı Hatip Çelebi ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Örki’ye, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yapacak olduğu hizmet ve çalışmalarda başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Örki, Denizli Dadaşlar Derneği Başkanı Hatip Çelebi ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti. Başkanlık makamında yaklaşık bir saat süren görüşme toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.