IŞIK VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

07-05-2019

IŞIK VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

IŞIK VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Türkiye Harp Malûlü Gaziler­, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mustafa Işık ve beraberindeki heyet Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti.

Vatandaşlar ve protokol tarafından tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi, Türkiye Harp Malulü Gaziler­, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi yönetimi ziyaret etti. Ziyarete Dernek Başkanı Mustafa Işık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Işık, başkanlık görevinde Pamukkale ilçesine yapacak olduğu hizmetlerde Başkan Avni Örki’ye başarılar diledi. Başkan Örki, nazik ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı Dernek Başkanı Işık ve beraberindeki heyete teşekkür etti.