PAMUKKALE GENÇLİK MECLİSİ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

07-05-2019

PAMUKKALE GENÇLİK MECLİSİ'NDEN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  makamında Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi heyetini kabul etti. Ziyarete Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Örki’ye görevinde başarılar dileyen Serdar ve beraberindeki heyet, yapacak olduğu hizmet ve çalışmalarda kendisine kolaylıklar diledi. Başkan Avni Örki nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkanlık makamında yaklaşık bir saat süren görüşme toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.