Vezneler 31 Mayıs Cumartesi Günü Açık Olacak

30-05-2014

Vezneler 31 Mayıs Cumartesi Günü Açık Olacak

Belediye, 2014 yili emlak ve isyeri çevre temizlik vergisi 1. taksitinin 31 Mayis 2014/Cumartesi günü sona erecegini bildirerek vatandaslari uyardi.
  Belediye, 31Mayis 2014/Cumartesi gününün tatile gelmesi nedeniyle magduriyetler yasanmamasi, gecikme cezasi ödememeleri ve sikisiklik olmamasi için önlem aldi. Buna göre, Pamukkale   Belediyesi tahsilat vezneleri, 31 Mayis 2014/Cumartesi günü de vatandaslara hizmet verecek.
Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, ‘Belediyemizde Cumartesi günü veznelerimiz açik olacak. Bazi dönemlerde vergilerin son ödeme günü hafta sonuna denk gelebiliyor. Böyle durumlarda hafta sonlari da veznelerimizi açacagiz. Amacimiz mümkünse hiç magduriyet olmadan vatandaslarimiza eksiksiz hizmet sunmaktir’ dedi.