BAŞKAN GÜRLESİN'DEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

25-03-2015

BAŞKAN GÜRLESİN'DEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Kaymakami Veysel Beyru ile birlikte 1991 yilinda Batman’da sehit düsen Mustafa Dolan’in Fatih Mahallesi’nde oturan annesi Keziban Dolan’i evinde ziyaret etti. Oglu Hüseyin Dolan ile birlikte yasayan sehit annesi Keziban Dolan, ziyaretleriyle  hal ve hatirini soran Baskan Gürlesin ve Kaymakam Beyru’ya tesekkür etti. Yasliligi nedeniyle sehit annesinin evinin temizligi, bazi onarimlari ve ihtiyaçlarinin giderilmesi noktasinda destek olacaklarini belirten Baskan Gürlesin,  “Sizler bize emanetsiniz” dedi.

Baskan Gürlesin,  “Ülkemizin bölünmez bütünlügü ve milletimizin birlik ve beraberligi adina en kiymetli varliklarini yani canlarini seve seve feda eden veya bu ugurda yaralanan, sehit olan, gazi olan kardeslerimiz bizim en kiymetli degerlerimizdir. Bu evlatlari yetistiren siz anne babalarimizda sehitlerimizin bize emanetisiniz. Onlardan kalan emanetlere sahip çikmak bizim en önemli görevlerimizdendir. Sehit annemizin de bazi ihtiyaçlari var. Insallah tüm ihtiyaçlarini karsilayacak ve bize emanet olan sehit annemiz Keziban Dolan’i en iyi sekilde rahat ettirmeye çalisacagiz” dedi.