GÖZLER'E BIR MILYONLUK MÜJDE

24-03-2015

GÖZLER'E BIR MILYONLUK MÜJDE

Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Baskan Yardimcilari Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya ile  Fen Isleri Müdürü Cengiz Akçam ile birlikte Gözler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu, halkla bulustu. Baskan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin 50 kilometre ile en uzak mahallesi olan Gözler de daha önce talimatiyla tadilatlari yapilan kapali Pazar yeri ve dügün salonunda incelemelerde bulundu. Sonrasinda ise mahallenin en büyük sikintisi olan asfalt özelligini yitirmis, kaldirimlari bozulmus ana caddesinde inceleme yapan Baskan Gürlesin, mahalle sakinleriyle bulustugu kahvehane toplantisinda büyük bir müjde verdi.

GÖZLER’E PRESTIJ YOLU
Gözler’e müjde vermeye geldigini belirten Baskan Gürlesin, “Pamukkale Ilçemizin en uzak mahallesi Gözler.  Kekik diyari olan Gözler mahallemiz mesafe olarak uzak ama merak etmeyin  hizmet anlaminda mesafeler bizim için önemli degil. Daha önce Gözler’e ziyaretimde de söyledim! Sehir merkezimiz bizim için ne kadar degerliyse Gözler’de, Pinarkent’te, Cankurtaran mahallemizde o kadar degerli. Yani 68 mahallemiz bizim için çok degerli. Hepsi, bize emanet. Bizde hizmet askiyla bütün mahallelerimizin ihtiyaçlarini gidermek için çalisiyoruz. Bütün mahallerimize dokunuyoruz. 1 yilimizin doldugu bu günlerde,  önemli bir mesafe kat ettik.  Dönemimizin tamaminda Pamukkale Ilçemizin genelinde önemli yatirimlarla çehrenin degistigini hep birlikte görecegiz. Gözler’e girerken su girisi hiç uygun görmüyoruz. Asfalt özelligini yitirmis, kaldirim bozulmus, yolda çok fazla çukurlar olusmus. Yani kullanilacak bir durumu kalmamis. Bilindigi üzere yasa geregi ana caddelerin sorumlulugu Denizli Büyüksehir Belediyemizde. Ancak geçtigimiz hafta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan ile bir protokol imzaladik. Protokol kapsaminda ilçe sinirlarimizdaki tüm ana caddeleri bize devrettiler. Bu kapsamda Gözler Mahallemizin 2 bin 850 metre uzunlugunda olan ana caddesini 1 hafta içerisinde kaldirimiyla, orta refüjüyle ve sicak asfalt olarak yoluyla yapmaya baslayacagiz. Bu müjdeyi sizlerle paylasmak istiyorum. Düzenleme çalismasinin baslamasinin ardindan 1 ay gibi bir zamanda düzenleme bitmis olacak. Yatirimin yaklasik maliyeti ise 1 milyon lira.  Ve Gözler’de büyük bir degisim giristen çikisa hissedilecek. En uzak mahallemiz olan Gözlerin unutulmadigini bir kez daha göreceksiniz. Kekik diyarimiz olan mahallemize disaridan gelindiginde bu degisim hemen fark edilecek. Gözler ‘in farkli bir çehre kazandigini hep birlikte görecegiz” diye konustu.