CEYLAN'DAN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

10-04-2019

CEYLAN'DAN BAŞKAN ÖRKİ'YE ZİYARET

CEYLAN’DAN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Örki, Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı makamında ağırladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Örki’yi bugün Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Vakfı Müdürü Elif Ceylan ve çalışma arkadaşları ziyaret etti. Başkan Örki’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Ceylan, kendisine başkanlık görevinde başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı Vakıf Müdürü Ceylan’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Avni Örki, vakıf olarak yapmış oldukları ve yapacakları hizmet ve çalışmalarda kolaylıklar diledi.

Başkan Örki’nin makamında geçekleşen görüşme toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.