BAŞKAN ÖRKİ TOPRAKLIK MAHALLESİ'NDE LOKMA HAYRINA KATILDI

06-04-2019

BAŞKAN ÖRKİ TOPRAKLIK MAHALLESİ'NDE LOKMA HAYRINA KATILDI

Başkanlık mazbatasını almasının ardından göreve başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, önceki gün Cuma namazını Topraklık Camii’nde kıldıktan sonra lokma hayrına katıldı. Topraklık Mahallesi Muhtarı Mehmet Alpakar tarafından düzenlenen lokma hayrında Başkan Örki vatandaşlarla bir araya geldi. Güleryüzlü karşılamaları ve içtenlikleri için vatandaşlara teşekkür eden Başkan Avni Örki,’’Pamukkale’nin insanları her zaman güleryüzün ve samimiyetin örneği olmuşlardır. Mahalle kültürü ilçemizin her bir köşesinde halen en güzel şekilde devam ettirilmektedir. İlçemizin kıymetli vatandaşlarının mutluluğu her zaman önceliğimizdir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Bu şuur ve inançla Pamukkalelilere hizmet edecek, gönülden gönüle köprüler kuracağız.’’ dedi.