PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ SERTİFİKASI

28-01-2019

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ SERTİFİKASI

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ SERTİKASI

Pamukkale Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanlarına eğitim verdi. Kursu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin burada yaptığı konuşmada, “Hepiniz çok değerlisiniz. İş güvenliği ile sizlerin sağlıklı ortamlarda Pamukkaleli vatandaşlara hizmet vermeniz çok önemli” dedi.

Kurulduğu 2014 yılından bu yana her konuda titiz çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili de önemli çalışmalar yaptı. Pamukkale Belediyesi çatısı altında hizmet veren Pamukkale Personel A.Ş. çalışanlarına Bereket Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu eğitim verildi. Aralık ayı içinde yapılan eğitimlerde yaklaşık 500 kişiye başta çalışma mevzuatları, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçları hakkında bilgiler verildi. Sağlık konuları başlığında meslek hastalıkları sebepleri, hastalıktan korunma yöntemleri, biyolojik ve psikososyal risk etmenleri, ilk yardım, tütün ürünlerinin  zararları ile teknik konular eğitimde çalışanlara detaylı olarak anlatıldı. 8 saat süren eğitim sonunda sertifika almaya halk kazanan işçilere Pamuk Kafe’de düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katıldığı törende başkan yardımcıları Adnan Kaya, Türkay Gözlükaya, Abdullah Sevinçli ile Pamukkale Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Alparslan Albay, birim müdürleri ile çalışanlar yer aldı.

“HEPİNİZ DEĞERLİSİNİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, törende yaptığı konuşmada kurulduğu günden bu yana hep birlikte Pamukkaleli vatandaşlara hizmet verdiklerini ifade ederek, “Sizlerin emekleriyle çok güzel eserler ortaya çıktı. Siz bu belediye için çalışırken sizlerin iş sağlığınız ve güvenliğiniz bizim için çok önemliydi. Bu konuda  Pamukkale Personel A.Ş’de görev yapan arkadaşlarımıza 8 saat süren eğitimler vererek iş güvenliği konusunda bilinçlenilmesini sağladık. Sağlık en önemli kazancımız. Sağlığımızı çalışırken de korumak ve sizlere sağlıklı ortamlar oluşturarak Pamukkaleli vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanızı sağladık. Biz hep birlikte her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu eğitimler çerçevesinde  çok tehlikeli iş grubunda 43, tehlikeli grupta 252, az tehlikeli grupta 160 ve diğer gruplarda da 50 olmak üzere toplam 465 çalışanımız sertifika almaya hak kazandı. Bence hepiniz çok değerlisiniz. Bu değerinizi Pamukkale Belediyesi çalışanı olarak halka hizmet adına yaptığınız çalışmalarla gösterdiniz. Bir kez daha hepinizi kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Gürlesin, tüm çalışma arkadaşlarına sertifikalarını bizzat kendisi takdim etti.