GÖNÜL KERMESINE HAYRAN KALDILAR

07-03-2015

GÖNÜL KERMESINE HAYRAN KALDILAR

Haci Osman Nuri Kepenekoglu Vakfi’nin ihtiyaç sahiplerine yardim eli uzatmak, yine ihtiyaç sahibi  ögrencilerin barinma basta olmak üzere  egitim hayatlarina destek olmak amaciyla bu yil 14’ncüsünü açtigi kermese ilgi büyük oldu. Lalezar Kadinlar Sosyal Yardimlasma Dernegi ile birlikte gerçeklestirilen kermeste,  1 yil boyunca özellikle hayirsever ve gönüllülük esasina göre kadinlarin hazirladigi, el emegi göz nuru islemeler, takilar, elbiseler, ev tekstili ürünler görücüye çikti. Bu arada tatlisindan tuzlusuna onlarca çesit pasta,  yiyecekler ise kermese katilanlari lezzet turuna çikardi. Vakif yararina gerçeklestirilen kermese ise Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin, Ak Parti Il Baskani Sahin Tin ve Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel birlikte katilarak gezdi, alisveris yapti. 3’ü de el emegi ürünlere, takilara adeta hayran kaldi. Baskan Gürlesin, el emegi göz nuru ürünleriyle ve  kermesin yiyecek kisminda ise adeta lezzet duragi yaratan kadinlara övgüler yagdirdi.

ÖNEMLI BIR ETKINLIK
Pamukkale Belediye Baskani Hüseyin Gürlesin; Haci Osman Nuri Kepenekoglu Vakfi’na ve Lalezar Kadinlar Sosyal Yardimlasma Dernegi’ne böylesi hayirli bir is için gerçeklestirdikleri etkinlikten dolayi kutlayarak, “8 Mart Dünya Kadinlar günü arifesinde gerçeklestirilen hayir amaçli böylesi bir etkinligin her açidan önemi büyüktür. Kadinlarimizin 1 yil boyunca gönüllük esasi  ve yardim edebilme askiyla ortaya çikardigi ürünlere hayran kalmamak mümkün degil. Bu nedenle tüm bayan arkadaslarimiza emeklerinden dolayi tesekkür ediyoruz.  Ve tüm kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü bir kez daha kutluyoruz. Kermes gelirleriyle Vakfimiz, yine ihtiyaç sahiplerine ulasacak ve ögrencilere destegini sürdürecek. Çok önemli bir durum. Böyle etkinlikler ne kadar fazla olmasi, STK’larin aktif bir sekilde toplum yararina çalismasi ülkenin gelismisligine de isaret ediyor.  Ben kermesin hayirli olmasini diliyorum” dedi.